Speciel prisfastsættelse for grupper i WooCommerce ved hjælp af kundespecifik prisfastsættelse

woocommerce-pricing-CSP-logoDin WooCommerce-butik er konfigureret. Og du er nu klar til at hente kunder. Men vent. Hvordan? Nå, trends vil fortælle dig, at personlig eller speciel prisfastsættelse er en sikker brand-strategi for at øge salget og medlemskab.


Kunder kan lide at føle sig specielle og modtage en unik rabat for de produkter, de køber. Men så er spørgsmålet, hvordan tilbyder du en fordel kun for udvalgte kunder?


For dem af jer, der ønsker at oprette en speciel prismodel for kundegrupper i WooCommerce uden besværet med at opretholde et medlemskabsplugin, ville en mulighed være at bruge en kombination af nedenstående plugins:
 • grupper

 • Grupper til WooCommerce

 • Speciel prisplugin - kundespecifik prisfastsættelse


Lad os se, hvilke funktioner i grupper og plugins med kundespecifikke priser gør dem ideelle til at oprette specielt prissatte grupper.grupper


grupper er et gratis, gruppebaseret medlemskabsadministrationsplugin, der giver dig mulighed for at begrænse adgang efter grupper og af brugerfunktioner.


grupper-wordpress-plugin


I det væsentlige giver plugin dig mulighed for at oprette grupper, tildele brugerregler og tilføje medlemmer til det samme. Det føjer intuitivt kunder, der køber produkter, til den indbyggede 'Registreret' gruppe.


Hver gruppe kan defineres i et hierarki og have forskellige tilladelser. Forældregrupperne har som standard alle mulighederne for de undergrupper, der er tilføjet deri. Undergrupperne har dog kun skønt funktionaliteter, der gives dem.


Produktadgang fungerer på en lignende måde. Kun grupper, der har mulighederne for at få adgang til ethvert produkt, kan se det.


Det bedste er, at der kan oprettes et ubegrænset antal grupper, og medlemmer kan tilføjes til mere end en gruppe, forudsat at hver enkelt kapacitet ikke støder sammen.Grupper til WooCommerce


Her er forbindelsen mellem WooCommerce og Groups-plugin.


Udvidelsen Grupper til WooCommerce muliggør integration af Groups-plugin med WooCommerce. Dette giver dig mulighed for at sælge medlemskabsadgang, manuelt give medlemskab, integrere med Abonnementer for at sælge tilbagevendende medlemsplaner og skifte dem efter behov.


En ekstra frynsegoder; kan du oprette individuelle medlemskuponer med 'Grupper kuponer' til dine premiummedlemmer!


Grupper til WooCommerce er udviklet af itthinx og er veldokumenteret og har detaljerede oplysninger fra installationen til alle de mindre muligheder, der kan redigeres.


Plugin er tilgængeligt på:

 • $ 79,00 for en licens til et enkelt sted

 • $ 99,00 for 5 steder

 • 199,00 $ for 25 websteder


Så langt så godt.


Spørgsmålet er stadig at beslutte en speciel pris for hver af de grupper, som vi har oprettet, og det er her et prissætningsplugin som kundespecifik prisfastsættelse er praktisk.Kundespecifik prisfastsættelse


Wisdm kundespecifik prisfastsættelse giver dig mulighed for at tildele variable priser i henhold til individuelle kunder, brugerroller og grupper. Denne udvidelse til WooCommerce integreres med grupper og giver dig mulighed for at tilføje nedsatte priser pr. medlemsniveau.


CSP-regler-eksempel


Enkelt i sit koncept giver det dig muligheden for selektivt at reducere priser for premiumkunder eller specielle grupper. Plugin følger en prioriteret rækkefølge af:
 1. Individuel kundebaseret pris

 2. Brugerrollebaseret pris

 3. Gruppebaseret pris

 4. Normal pris / salgspris


I tilfælde af at en kunde tilføjes til to forskellige grupper, der har to forskellige priser for det samme produkt, vælger plugin intuitivt og viser den mindste af de to priser til kunden.


På WooCommerce-produktsiden viser kundespecifik prisfastsættelse tydeligt den rabat kunden skal modtage i henhold til sin medlemsplan, hvilket gør den specielle pris synlig på købstidspunktet.


Plugin understøtter både enkle og variable produkter, men viser ikke rabatprocenten; Selve den nedsatte pris vises direkte.


Wisdm kundespecifik prisfastsættelse inkluderer også funktioner såsom:
 • Mængdebaseret prisfastsættelse - angiv forskellige priser baseret på antallet af produkter, der købes

 • Kategoriabatter - angiv eksklusive procentvise rabatter for alle produkter, der tilhører en bestemt kategori

 • Import- eller eksportprisregler - for at indstille flere priser for forskellige kunder på én gang

 • Indkøbskurvrabatter - angiv procentvise rabatter for visse indkøbsværdier

 • ... og meget mere


Udviklet af WisdmLabs, pluginet er tilgængeligt på
 • $ 79 for et enkelt sted årligt licens

 • 199 dollar for en levetidslicens


Bemærk: - Du kan også med kundespecifik prisfastsættelse som en del af WooCommerce Sale Booster Pack til $ 99Konklusion


Oprettelse af grupper med speciel prisfastsættelse til din WooCommerce-butik hjælper dig ikke kun med at administrere medlemmer effektivt, men fungerer også til målrettet markedsføring. En integreret gruppebaseret rabatfunktionalitet opfordrer dine faste kunder til at være en del af din butik og tilskynder dine sjældne besøgende til at besøge oftere.


Smarte kuponer, bulkrabatter og andre incitamenter er store aktiver til promovering af dine produkter. En nem brugergrænseflade gør Grupper til WooCommerce + Kundespecifik prisfastsættelse en meget enklere og mere økonomisk mulighed.


Kender du til noget andet plugin, der effektivt kan bruges til denne funktion? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Stillingen Speciel prisfastsættelse for grupper i WooCommerce ved hjælp af kundespecifik prisfastsættelse optrådte først på WisdmLabs.