Forøgelse og fjernelse af medlemskab rabatpris

Opdatering: 19. januar 2020


Den eksisterende rabat fjernes i denne måned fra Prissiden.


Jeg fjerner den nedsatte pris og foretager prisændringer for Designody-abonnement. Dette gælder kun for nye brugere, der vil abonnere på medlemskab den / efter 01/03/2020.


Fra 1. april 2020 er priserne for nyt abonnement som nævnt.


Månedlige/$ 50
årligt /$ 500 (2 måneder gratis)
Livstid/$ 1500


Rabatten, der tilbydes, findes på medlemssiden.


Hvorfor denne ændring?


Jeg bringer et nyt websted, hvor du vil få skrevet og video tutorials for begyndere relateret til


 1. Blogging

 2. SEO

 3. Web-udvikling

 4. UI / UX Design

 5. Typografi

 6. Marketing

 7. og mere.

Freebies som


 1. Premade Mockups

 2. Skabeloner

 3. Temaer

 4. Eksklusive livshacks

 5. og mere.

med Dedikeret Premium Support.


Jeg er også ved at lave et samfund for freelancere, online marketingfolk og udviklere, hvor vi kan lære sammen og skabe et bedre web.


Fra nu af får brugere af Designody med årligt abonnement * 50% rabat og brugere med livstidsabonnement * får en 100% rabat.


* Tilmeldt efter 11. juli 2019.


Eksempel:- Hvis den nye vejledning for websteds levetid er $ 500. Årlige brugere får det i $ 250, og brugere af levetid får det GRATIS.


Premium-tutorials + Kurser + Community forum til en pris af kun $ ____ / pr. (vil blive afsløret snart)


Tak skal du have.


Opdatering: 11. juli 2019


Rabat månedlig plan $ 9 / pr. Måned annulleres og vil ikke længere være tilgængelig til fornyelse. Brugere har mulighed for at skifte til Årlig eller Lifetime-adgang til den samme rabatpris, der tilbydes på det tidspunkt. Efter 15. august 2019 fjernes disse to indstillinger, og disse brugere behandles som de samme som alle.


Kære Designody-brugere,


Som du ved, elsker jeg altid at hjælpe WordPress- og Genesis-brugere. Det er den vigtigste grund til, at jeg oprettede websteder om forskellige emner som Sådan gør jeg, Blogging, Design og SEO. Imidlertid omstrukturerer jeg omkostningerne ved premium-indhold for fremtidige abonnenter.


Designody blev oprindeligt lanceret som GenesisKit den 22. december 2018, og det var en fantastisk lancering.


Dog besluttede jeg at ændre domænenavnet inden for en uge fra GenesisKit til Designody, da jeg ikke ønskede at foregive, at dette er et officielt Genesis-sted. Så jeg var nødt til at migrere indholdet, URL og andre indstillinger til det nye domænenavn.


Standardprisen, jeg satte, var $ 47 / Månedlig, $ 564 / årligt, $ 1200 / levetid, men tilbød en nedsat pris ved lanceringen.


Den indledende lanceringspris for Premium Content var $ 99 / årligt med Premium Support, hvilket var meget for folk, der var interesseret i at designe smukke websteder med GenesisWP. Efter en uges lancering tilføjede jeg den populære månedlige pris $ 9 / pr. Måned og $ 99 / år for at støtte brugere, der ikke havde råd til det $ 99-årlige medlemskab.


Desværre drager nogle brugere fordel af denne nedsatte lave pris til at tilmelde sig i 1 måned, gennemse alle tutorials og derefter annullere medlemskab. Selvom dette er tilladt, betyder det, at jeg ikke kan fortsætte med at investere mere tid og penge på webstedet, ressourcerne og tutorials.


For nylig forlod jeg college for at arbejde fuldt ud på Designody, hvilket betyder, at jeg har brug for regelmæssige midler til webhosting, serverlagring, plugin-køb og andre vigtige udgifter til drift af dette websted.


Jeg ville ønske, at jeg kunne tilbyde alt indholdet på dette websted gratis, men den mængde tid, der bruges på forskning, test og skrivning af nye tutorials koster tid og penge.


Hvad er den nye prisfastsættelse?


Dette er ikke en ny, men standardpriserne. Rabatpriser vil ende.


Dette er kun for nye brugere (medlemmer tilmeldes efter 31. marts 2019). Eksisterende medlemmer eller dem, der skal tilmelde sig inden den 31. marts, 2019, kan fortsætte deres medlemskab til den pris, de tilmeldte sig til oprindeligt nedsat pris ($ 9 / måned, $ 99 / årligt og adgang til levetid til $ 249).


Når et abonnement er annulleret, Genabonnementet eller det nye abonnement efter 31. marts, 2019, vender tilbage til standardpriserne ($ 47 / måned, $ 497 / årlig og levetidstilgang på $ 1200).


Dette vil hjælpe mig med at fokusere på dette websted og fortsætte med at tilbyde gratis tutorials og premium tutorials for betalte abonnenter. Jeg vil dog stadig give gratis support gennem det forum, jeg lancerer i de næste par måneder.


Med fortsat support fra abonnenter vil jeg også kunne:


 1. Opret detaljerede videotutorials

 2. Skriv side Builder-tutorials

 3. Start et dedikeret supportforum (kommer snart)

Jeg håber, at du forstår mine grunde til kun at fjerne nedsatte priser for nye medlemmer (efter 31. marts, 2019).


Sørg for, at du abonnerer inden 31. marts 2019 for at drage fordel af de nedsatte priser.


Tak for din støtte.
ariske