Sådan opsættes et Learning Management System med LearnDash 3.0

eLumine-forhåndsvisning

I WordPress e-læringsrum er der et par plugins, der dominerer. Og om du er enig med mig eller ej, LearnDash er blandt de tre bedste (LifterLMS og LearnPress være de to andre).

LearnDash har rigelig funktionalitet pakket ind i kernen og flere udvidelser til at tilføje flere funktioner (vi har også bygget en hel del!)


Enhver, der er seriøs med at oprette en LMS med WordPress, ville ikke gå galt med LearnDash.


Inden vi hopper til LearnDash-installationsprocessen, er der en ting, du skal være klar over.En plugin laver ikke en LMS.


I modsætning til Moodle er LearnDash ikke et selvstændigt LMS. Det er en udvidelse af WordPress. Det er helt sikkert, at det har alle muligheder for læringsstyringssystem, men pluginet i sig selv kan ikke give studerende og lærere en e-learning-grænseflade.


Du har brug for WordPress for at opsætte dit websted for e-learning.


spongebob-pixie-støv-meme


Nu forstår jeg, at som instruktør, kursusskaber, tutor, kan dette virke som en op ad bakke. Men du behøver ikke bekymre dig.


Jeg har designet denne vejledning til at holde dig igennem hele LMS-installationsprocessen.

Pssst ... Her er en kom ud af fængselkortet, hvis ting bliver for hårdt når som helst. 🙂

Lad os fortsætte.

Trin # 0 Opsætning af WordPress


Hvis du ikke har konfigureret dit WordPress-websted, skal du gøre det installere WordPress. WordPress-installation er ret enkel.


Du skal logge ind på din webhosts cPanel.


Under ‘Databaser'Du skal bemærke'MySQL Database Wizard’. Brug denne guide til oprette en MySQL-database og en databasebruger. Disse trin er ret ligetil. Husk at notere databasens navn, brugernavn og adgangskode. Du har brug for disse oplysninger, når du installerer WordPress.


MySQL-database-guiden-setup


Hvis du har købt en WordPress-hostingtjeneste, vil du bemærke en WordPress-installationsguide, der findes i cPanel. Denne guide guider dig gennem WordPress-installationen.


Hvis ikke, skal du installere WordPress manuelt.
 • Du skal starte med downloader den nyeste version af WordPress og udtræk indholdet af zip-filen.

 • Nu skal alle disse filer uploades til din webhost. For at uploade disse filer skal du oprette en FTP-konto. I din cPanel igen under 'Filer'Du skal bemærke'FTP-konti’. Brug denne mulighed til at oprette en FTP-konto.


cpanel-ftp-konto
 • Brug af en FTP-klient efter eget valg (jeg bruger Filezilla), upload dine WordPress-filer.

 • Opret forbindelse til din webhost ved hjælp af den FTP-konto, du har oprettet, og under 'public_html'Kopier alle filerne under'WordPress‘Mappe. (Upload ikke mappen helt, vælg og upload alt indhold)


Når du har gjort alt det ovenstående, skal du besøge dit websted, og du skal blive mødt med WordPress-installationsguiden. 😀


Følg guiden, indstil det sprog, WordPress skal installeres i, databasens navn, brugernavn og adgangskode, indstil tabelpræfikset til en kort værdi efter eget valg, indtast webstedets detaljer og opret en bruger.
make-wordpress-setup

Billed høflighed: make.wordpress.org


SIKKERHEDSTIPS: Bordpræfikset 'wp_' og WordPress-brugernavnet 'admin' er de mest almindeligt anvendte værdier og præsenterer åbne invitationer til hackere. Prøv at indstille et unikt præfiks og brugernavn.


Trin 1 Installation af et tema


Når du har startet dit websted, kan du fortsætte med at installere et tema. Et tema er 'huden' på dit websted. Det dikterer udseendet og følelsen af ​​dit websted - ikke kun farverne, men også layoutet på dine sider.


Nu skal LearnDash “opføre sig” godt med det tema, du vælger.


En sikrere mulighed ville være at vælge et LearnDash-tema. Der er ganske mange LearnDash-centrerede temaer ledig.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige tema, er denne liste over 10 Kraftige LearnDash-temaer vil komme godt med.


Når du beslutter dig for et tema, du kan lide, er installationen ganske let, skal du bare følge nedenstående trin:
 1. Log ind på dit WordPress admin panel.

 2. Gå til Udseende -> Temaer, og klik på Tilføj ny.

 3. Brug Upload mulighed for at uploade en lynlåset kopi af temaet.

 4. Aktivér det!


install-tema-wordpress


Se tematets installationsvejledning for yderligere installationsoplysninger.


Nu er det ikke nok at installere temaet. Du skal oprette menuen, startsiden, kontaktsiden og så videre.


Men det er trin 4. 😀


Vi skal først konfigurere LearnDash.
Trin # 2 Opsætning af LearnDash


LearnDash kan installeres som ethvert andet plugin, som du vil installere på WordPress.
 1. Hvis du endnu ikke er logget ind, skal du logge ind på dit WordPress-administratorpanel.

 2. Gå til Plugins> Tilføj nyt

 3. Upload den lynlåsede kopi af LearnDash-pluginet, og aktiver det.-


Du vil se en Lær-menu LMS-menu oprettet.


learndash-menu


Ved hjælp af indstillingerne under denne menu kan du oprette dine kurser, lektioner, emner og quizzer.

Gentag disse samme trin for ProPanel hvis du har købt PLUS- eller PRO-pakken.


LearnDash-indstillinger


LearnDash-opsætning

Billed høflighed: LearnDash.com • Under LearnDash LMS> Indstillinger> LMS-licens, skal du indtaste din LearnDash supportlicens.

Når din installation er afsluttet, anvender LearnDash et sæt standardindstillinger på din LMS. Vi anbefaler dog, at du foretager de nødvendige ændringer afhængigt af dine krav.

 • Du kan klikke på Generelle indstillinger for at redigere standardindstillingerne for design og indhold, administratorbrugeren.

 • Brugerdefinerede etiketter kan indstilles ud fra, hvordan du vil henvise til dit læringsmateriale. I modsætning til LearnDash kan du f.eks. Henvise til 'Emner' som 'Moduler' eller henvise til 'Quizzer' som 'Tests'. Du får billedet.

 • Under PayPal-indstillinger indstil din PayPal-id i tilfælde af at du vil håndtere betalinger gennem din LearnDash-opsætning.

Fra nu af har LearnDash indbygget integration til PayPal. Hvis du vil bruge Stripe, skal du bruge Stripe-integration Plugin af LearnDash.


Opsætning af LearnDash-kurser


Kursindstillinger

Da du opretter LearnDash for allerførste gang, løber jeg dig hurtigt igennem standard kursusindstillinger.

Billed høflighed: LearnDash.com

Når du klikker på 'Indstillinger', vises standardindstillingen for følgende.
Global kursusstyring & display
Nu er skærmbilledet nedenfor temmelig selvforklarende. Du kan ændre indstillingerne efter din smag, og ændringerne gælder for alle dine kurser.
Vi anbefaler, at du forlader 'Kursusbygger' mulighed aktiveret, da det giver en ren og nem interface til oprettelse af kurser.

Dernæst 'Pagination af kurstabel' mulighed hjælper dig med at bestemme antallet af kurser eller emner, der skal vises på en enkelt side.

LearnDash Global Course Management & Display Settings
Kursus taxonomier (kategorier & tags)
Kategorier og tags hjælper dig med bedre at organisere kurserne i din LearnDash-opsætning. Da formålet med begge disse taksonomier er det samme, er det let at forveje det ene for det andet.

'Kategorier' bruges til brede emner. For eksempel, hvis dit websted har kurser for musikere, kan 'strenginstrumenter', 'slagverk' og 'trævindinstrumenter' betegnes som kategorierne i dine lektioner.

’Tags’ på den anden side bruges til mere specifikke emner. F.eks. Kan genrerne 'Rock' eller 'Country' eller 'Blues' være dine tags.

Muligheden for at styre disse taksonomier er 'aktiveret' som standard.

For at indstille (tilføje, redigere eller slette) kategorier og tags:

 1. Naviger til LearnDash LMS> Kurser

 2. Vælg Handlinger Drop down menu

 3. Vælg den ønskede menuindstilling


LearnDash-kategorier og -mærker

Billed høflighed: LearnDash.com


Indstillinger for kursus tilpasset posttype
Den eneste ændring, vi foreslår, at du foretager her, er at tænd for 'Kursussøgning' mulighed. Dette vil sikre, at dine kurser er inkluderet i søgeresultaterne, når dine elever bruger standardindstillingen WordPress-søgning.

LearnDash-opsætning Tilpasset posttype

Billed høflighed: LearnDash.comOprettelse af et kursus


For at oprette et kursus skal du gå over til LearnDash LMS> Kurser> Tilføj nyt. Sådan ser din skærm ud:
Indstil LearnDash-kurssiden

Billed høflighed: LearnDash.com

Når du er færdig med at udfylde alle data (kursustitel, beskrivelse, URL, kategorier osv.), Er det næste trin at optimere ’Selvfølgelig-specifikke’ indstillinger. Disse indstillinger, som du kan se på billedet ovenfor, er inden for dit nye kursus. Lad os gennemgå alle dine muligheder:
Indstillinger for kursusadgang

Sæt kursen til  • Åben: hvis du ønsker, at alle dine studerende automatisk skal tilmeldes kurset.

  • Gratis: hvis kurset er gratis, men kun de studerende, der vælger det, vil blive tilmeldt det.

  • Køb nu: at sætte en pris for kurset, der kan købes. Dette køb kan foretages med standardbetalingsmuligheden i LearnDash (PayPal).

  • Tilbagevendende: til kurser, der kan købes på abonnementsbasis.

  • Lukket: hvis kurset er lukket (og ikke er tilgængeligt). Hvis du vælger denne indstilling, vises en URL-indstilling for brugerdefineret knap, som skal bruges til at indtaste et købslink til kursusadgang.
Forudsætninger for kurset

Dette gælder bestemt ikke det første kursus, du opretter. Men til efterfølgende kurser kan du vælge muligheden for at indstille et andet kursus som en forudsætning for det kursus, du opretter. Indstilling af denne indstilling forhindrer en studerende i at tage et kursus uden at gennemføre det forudsatte kursus.

Når du har aktiveret denne indstilling, vises en rullemenu, hvor du kan vælge de kurser, du vil tildele som forudsætninger. Hvis du vælger flere kurser, du har muligheden for enten at tillade, at alle kurserne er færdige eller et hvilket som helst kursus uden for partiet.

 • Kurspoint - At kræve, at dine elever tjener et vist antal kursuspoint, er en fantastisk måde at tilskynde dem til.

 • Kursadgangs udløb - Som titlen antyder, udløber denne mulighed en studerendes adgang til et kursus efter en bestemt varighed.

Hvis du vælger indstillingen 'sletning af data', slettes brugerens kursus- og quizdata permanent; medmindre du selvfølgelig har en sikkerhedskopi.

 • Alter kursus adgangsliste - Selvom denne mulighed er tilgængelig her, er den anbefalede måde at tilføje eller fjerne en bruger fra et kursus fra brugerens profilside i WordPress admin-området.


Indstillinger for kursusnavigation
Dine to muligheder er:

 • Lineær (standard) - Kræver, at brugeren fortsætter gennem kursistrin i den rækkefølge, du har lagt dem ud. De kan ikke hoppe rundt og springe over lektioner, emner eller quizzer.

 • Fri form - Tillader brugeren at bevæge sig frit gennem kurset uden at følge kurstrinnene i en bestemt rækkefølge.


Når du har tilføjet de nødvendige oplysninger, kan du fortsætte med at oprette lektioner og emner.


Men lad os først se, hvad 'Kursusbygger' handler om.

LearnDash Course Builder


Med version 3.1, LearnDash integrerer nu en træk-og-slip-kursusbygger, hvor du kan oprette Kursus, lektioner, emner og quizzer visuelt uden nogensinde at forlade siden.

Hvis du har udført ovenstående trin eller har et eksisterende kursus,

 1. Naviger til LearnDash LMS> Kurser

 2. Hold markøren over et eksisterende kursus

 3. Klik på "Bygger" link

Hvis du opretter en ny kursus:

 1. Naviger til LearnDash LMS> Kurser

 2. Klik på "Tilføj ny" knappen øverst på siden

 3. Klik på "Bygger" fanen i den øverste navigationslinje

Efter dette kan du nemt begynde at tilføje dine lektioner, emner og quizzer ved hjælp af en grænseflade, der ligner noget sådan:

LearnDash Course Builder Setup

Billed høflighed: LearnDash.comOpsætning af LearnDash-lektioner


Lektionsindstillinger


Så vidt angår indstillingerne, er sådan her du kommer i gang:
 1. Naviger til LearnDash LMS> Lektioner

 2. Klik på Indstillinger fanen

De globale indstillinger (dem, der gælder for alle dine kurser er):
Indstillinger for lektionsvisning

indstillinger for lærdashundervisning

Billed høflighed: LearnDash.com 1. Vælg en Sorter efter mulighed

  • Dato (standard)

  • Titel

  • Menuordre 2. Vælg en Sorter retning

  • Faldende (standard)

  • stigende 3. Vælg hvor mange Indlæg pr. Side at vise

Derefter har du Lektion taxonomier (kategorier & tags) og Indstillinger for tilpasset posttype, der kan sættes op lige som dine kurser.
Hvis du bruger Course Builder til at organisere dine lektioner, gælder indstillingerne for lektionsvisning her ikke. Du kan ignorere dem.

For lektionsspecifikke indstillinger (der kun gælder for den aktuelle lektion) kan du starte med:
Indstillinger for lektionsadgang


 1. Naviger til LearnDash LMS> Lektioner

 2. Klik på den lektion, du vil redigere

 3. Klik på Indstillinger fanen øverst på siden

 4. Find afsnittet med titlen “Indstillinger for lektionsadgang” • Tilknyttet kursus - Indstil det kursus, som lektionen er en del af.

 • Prøveundervisning - Hvis denne indstilling er markeret, vil denne lektion være tilgængelig for studerende, selvom kurset er betalt.

 • Lektionsplan - Du kan stille lektionen til rådighed på et bestemt tidspunkt. Standardindstillingen er indstillet til at gøre lektionen tilgængelig for brugeren umiddelbart efter du har lagt den ud.

Tilsvarende kan du udforske 'Indstillinger for display og indhold' at foretage de nødvendige ændringer.

Nu ved jeg, at alt dette ser temmelig overvældende ud. Ting er, at standardindstillingerne, der følger med din LearnDash-installation, er temmelig selvforsynende hvis du lige er begyndt. Du kan direkte hoppe til at oprette dine kurser eller lektioner og håndtere indstillingerne senere. Eller du kan altid kontakt vores team af LearnDash-eksperter for hjælp.

Oprettelse af en lektion


For at komme i gang,
 1. Naviger til LesrnDash LMS > Erfaringer

 2. Klik på den lektion, du gerne vil redigere - eller - klik på Tilføj ny knap

 3. Du lander automatisk på Lektionsside fanen


LearnDash-lektionsside

Billed høflighed: LearnDash.com


Oprettelse af et emne


Som jeg nævnte tidligere i LearnDash, indeholder lektioner emner. Ved at vide, hvordan man kan blande sig med de globale indstillinger (emne taxonomier og indstillinger for tilpasset posttype).


Den nye del her håndterer "Emneindstillinger og indholdsindstillinger".
 1. Naviger til LearnDash LMS > Emner

 2. Klik på det emne, du vil redigere

 3. Klik på Indstillinger fanen øverst på siden

 4. Find afsnittet med titlen “Display- og indholdsindstillinger”


Inden for hvert emne sker der meget.


Der er flere Emne materialer du bruger (f.eks. PDF'er, billeder eller videoer), Opgave uploads, der skal administreres (ved at specificere, hvilke filtyper der kan uploades af dine brugere) og Emne timer skal opsættes (for at hjælpe med at identificere, om dine elever har afsluttet et bestemt emne).


Når du har konfigureret alle disse ting, kommer Videoprogression næste. Dette detaljeret vejledning vil lede dig gennem hele processen med håndtering af videoprogression på LearnDash.
LEARNDASH PRO TIP: For hurtig oprettelse af kursus kan du bruge Indhold Cloner-plugin, der duplikerer hele kursushierarkiet.


Oprettelse af en quiz


Ahh! Quiz i LearnDash.


Suk! 😉


Det har jeg altid været af den mening LearnDash skal forbedre sit quizmodul. Men jeg må indrømme, at de er nået langt med tilføjelser som ‘Quiz Builder’.


Nu håber jeg, at du fandt at oprette kurser, lektioner og emner temmelig enkle ... fordi det at oprette quizzer ikke er så ligetil! Det primære problem er den overvældende mængde muligheder.


Men hvis ting var så let, ville du ikke have brug for denne vejledning til at begynde med! :-p


Da quizafsnittet er ret omfattende, vil jeg ikke kunne dække hele processen i denne artikel, men jeg vil bestemt give dig nok information til at komme i gang i den rigtige retning.


For det første for at administrere 'Globale indstillinger til dine quizzer' du skal:

 1. Naviger til LearnDash LMS> Quizzer

 2. Klik på Indstillinger fanen

Nu tilbyder LearnDash følgende quizspørgsmålstyper: Enkeltvalg, Flervalg, Frit valg, Sorteringsvalg, Matrixsorteringsvalg, Udfyld det blanke, Vurdering (undersøgelse) og Essay (åbent svar).

Sådan begynder du at oprette din quiz:

 1. Naviger til LesrnDash LMS> Quizzer

 2. Klik på "Tilføj ny" knappen øverst på siden

 3. Klik på "Bygger" fanen i den øverste navigationslinje

Sådan tilføjes et helt nyt spørgsmål til en quiz:

 1. Klik på knappen i bunden af ​​quizbyggeren + Nyt spørgsmål link

 2. Skriv navnet på dit spørgsmål (kun intern brug)

 3. Hit GÅ IND, eller klik på “Tilføj spørgsmål” knap


LearnDash Quiz Builder

Billed høflighed: LearnDash.com


Igen, hvis du sidder fast under processen med at opsætte dine quizzer, kan du altid skriv tilbage til os, så vi kan hjælpe dig med det.


certifikater


Oprettelse af et certifikat


Hvis du vil tildele studerendes certifikater efter vellykket gennemførelse af kurser, kan du gøre det ved at oprette en certifikat i LearnDash og forbinder det med et kursus eller quiz.
 1. Naviger til LearnDash LMS > certifikater

 2. Klik på Tilføj ny knap


Opsæt LearnDash-certifikater

Billed høflighed: LearnDash.com

Når du har udfyldt alt indholdet (inklusive titel og baggrund / udvalgt billede), skal du vælge det relevante certifikatindstilling, dvs. specificere størrelsen og orienteringen af ​​dit certifikat PDF.
Dette Video af LearnDash vil guide dig gennem hele processen med designe såvel som oprette dine certifikater.


Tilknyt et certifikat til en quiz


I LearnDash kan certifikater kun tilknyttes en quiz. For at knytte et certifikat til en quiz,
 1. Gå over til LearnDash LMS> Quizzer> Indstillinger

 2. Rul ned til 'Indstillinger for progression og begrænsning'.

 3. Indtast en egnet "Bestået score" vil du gerne tildele certifikatet.

 4. Vælg det certifikat, du oprettede i ovenstående trin ved hjælp af drop-down.


Knyt LearnDash-certifikat til quiz

Trin # 3 Opsætning af betalt kursusadgang


Hvis du ønsker at tjene penge på dit e-learning-websted med det samme, skal du enten tage e-handels-plugin-ruten eller plugin-ruten for medlemskab. Der er visse forskelle mellem at sælge kurser og sælge medlemskab. Den valgmulighed, du vælger, afhænger mest af antallet af kurser, du har.Brug af et plugin til e-handel


Nu giver en standard LearnDash-opsætning en mulighed for at sælge kurser ved hjælp af PayPal, men til yderligere e-handelsfunktioner, såsom salgspris, muligheden for at samle kurser, rabatkuponer, er du bedre stillet med et e-handelsplugin.


LearnDash giver integrationer med populære e-handelsplugins på WordPress - WooCommerce og Nem digitale downloads. Nu er fordelen, begge plugins bringer til bordet, anderledes. Easy Digital Downloads kan bruges til at sælge rent digitale produkter, mens WooCommerce kan bruges til at sælge fysiske varer sammen med virtuelle produkter.


Stien til at integrere et af pluginsne med dit grundlæggende LearnDash-opsætning er dog temmelig ens.
 • Du skal starte med at installere en af ​​pluginsne og konfigurere dem (WooCommerce leverer en installationsguide, så dette kan være en fordel for det ikke-så-teknisk kyndige publikum)

 • Baseret på det plugin, du vælger, skal du installere integrationsplugin med LearnDash - dette ville være enten WooCommerce Integration plugin eller den EDD Integration plugin.

 • Det kan være nødvendigt at oprette en ekstra betalingsgateway, der er specifik for din placering eller valuta. Nu er det tid til at gøre det. Du skal jage efter betalingsgateway-plugin (eller kontakte en betaling gateway-udvikler hvis betalingsgatewayen er en ikke-gør-uden, og en klar plugin ikke er tilgængelig)

RECAP:

Hvis du sælger kurser på dit LearnDash-websted, skal du sørge for, at kursusadgangen er indstillet i overensstemmelse hermed.

 1. LearnDash LMS> Kurser

 2. Vælg det kursus, du vil tjene penge på

 3. Indstillinger> Kursadgangsindstillinger

Når du har fundet 'Access Course' sektion, indstil det til 'Køb nu'.Knytte et kursus til et produkt • Processen med at oprette et betalt kursus begynder med at oprette et betalt produkt. Du skal derefter linke et LearnDash-kursus til produktet.

 • For eksempel i WooCommerce skal du oprette en 'Rute'Produkt, og link derefter et eller flere LearnDash-kurser til dette produkt.


learndash-kursus-produkt
 • Hvad angår kurset, skal du indstille 'Pris type' som 'Lukket'Og indtast produktwebadressen som' tilpasset knap-URL '


Brug af et medlemskab plugin


I modsætning til at sælge kurser, har du brug for et plugin for medlemskab, hvis du var ude på at sælge medlemskab og kontrollere adgangen til studerende. Og ud af de mange tilgængelige medlems-plugins er den, jeg vil anbefale, Betalt medlemskab Pro.


Trinene til at integrere dit LearnDash-opsætning med et medlemskabsplugin er de samme som at integrere det med et e-handelsplugin.
Knytte kurser til medlemsniveauer


Inden for betalt medlemskab Pro kan du knytte et eller flere kurser til et medlemsniveau. For kurser, der er tilknyttet et medlemsniveau, skal du indstille 'pristype' som 'lukket' og indtaste URL-adressen til medlemskabsregistrering som 'tilpasset knap-URL'. For at få adgang til et kursus skal eleven nu registrere sig som medlem.


Et skridt til at gå…Trin 4 Oprettelse af sider


Indtil videre havde vi ikke rigtig fokuseret på forkant af dit websted for e-learning. Der er meget, der kan gøres for at gøre dit websted præsenterbart. Nogle få ting er imidlertid et absolut minimum, såsom vigtige sider og menuen.


Nu kan det tema, du vælger, give demo-indhold. Og installation af demoindhold skaber muligvis de nødvendige sider. For eksempel siden eLumine er et LearnDash-tema, det opretter generiske sider, såsom startsiden, kontaktsiden og sider, der er specifikke for et e-learning-websted, som f.eks. kursusarkivsiden og butiksiden.


Men hvis du kan lide mig og ønsker at tage den manuelle opsætningsrute, så kan du gøre noget ved det.Oprettelse af hjemmesiden


Hjemmesiden er det sted, hvor de fleste af dine besøgende vil lande.


Det skal vise en klar, kort besked om, hvad dit websted handler om, og ideelt vise de tilgængelige kurser eller en studerendes registrerings- og login-formular.


Teknisk set er det at oprette en hjemmeside så simpelt som at oprette en hvilken som helst anden side i WordPress.
 • Du går over til Sider> Tilføj nyt

 • Indstil titlen ... (normalt er den indstillet til 'Hjem'), tilføj de nødvendige elementer og 'Offentliggøre' siden.

 • Nu under Indstillinger> Læsning> Forside-skærme, Vælg 'En statisk side'Og indstil'Forside'Til den side, du lige har oprettet.


front-page-indstillinger

 • Husk at 'Gem ændringer'Lavet.


Tilsvarende kan du oprette en anden side- Blog- og indstil det som 'Indlægsside’.Opsætning af registrering og login


Som standard omdirigerer WordPress brugere til admin-området, når de logger på.


Ikke godt.


Du ønsker ikke, at brugere skal skjule rundt i dit admin-område, især når alt, hvad der er relevant for dem, er på frontend.


Til netop dette formål er det bedst ikke at omdirigere dem til backend, og plugin, der håndterer denne opgave, er Tema Min login.
frontend-widget-thememylogin

Frontend-login med tema Min login • Plugin tilføjer en tilpassbar widget til login hvor som helst på dit websted

 • Du kan omdirigere brugere til at logge ind og logge ud på baggrund af deres brugerrolle

 • Det bedste er, at widgets og sider blandes problemfrit med resten af ​​dit websted!


Tilføjelse af en kontaktside


En kontaktside er det den mest afgørende side på ethvert websted. Du kan meget let oprette en kontaktside ved at tilføje en ny side på dit websted og tilføje en kontaktformular.


En kontaktformular kan oprettes ved hjælp af det nogensinde så populære Kontaktformular 7 plugin eller for avanceret funktionalitet - the Gravity Forms-plugin.


Begge disse plugins indeholder kortkoder til at tilføje kontaktformularerne på en side.Oprettelse af en menu


Nu lander brugerne på dit websted og registrerer sig som studerende. Men hvad er dernæst?


Kurserne selvfølgelig! :-p


For at gøre det nemt for studerende at søge gennem tilgængelige kurser, skal du angive et link til kursusarkivsiden (den side, der i det væsentlige viser alle kurserne).


Så skal du oprette en navigationsmenu.
 • Gå til dit adminpanel Udseende> Menuer

 • Opret en ny menu, lad os kalde det 'hovedmenuen'

 • Tilføj sider, du har oprettet, for eksempel hjem, kontakt, blog, fra sidelisten

 • Og til kursets arkivside, tilføj en 'Brugerdefineret link' til '/ Kurser /

 • Indstil denne menu som 'Primær navigationsmenu‘Og gem det


Menuen-setup-LMS


Og med dette trin, skal din shell LMS-opsætning være klar! 😀Afvikler


Med LearnDash, et tema og nødvendigt plugins-opsætning, skal din LMS være klar til forretning!


Men dette er en temmelig grundlæggende LMS-opsætning. Der er meget mere, du f.eks. Kan tilføje
 • det ProPanel for yderligere rapportering,

 • BuddyPress til et socialt netværk med bbPress til diskussionsfora,

 • et gamification modul med BadgeOS

 • en lærer / instruktør rolle med Instruktørens rolleudvidelse,

 • LRS-integration ... og så videre.


Men om du har brug for disse eller ikke, afhænger af dine specifikke krav.

TIP: Her er et sidste tip, før jeg logger ud. Brug af et sidebygger plugin som f.eks Elementor eller Visuel komponist kan hjælpe dig med at oprette sidelayouter let! 🙂


Hvis du er i tvivl eller har brug for yderligere hjælp, kan du altid stole på vores Hjælp til LMS-opsætning. Vi håndterer LearnDash, der er konfigureret til dig, og guider dig gennem LearnDash indstillinger, hvilket gør det enkelt for dig at tilføje kursusindhold og foretage ændringer efter behov.


Med vores WordPress og LearnDash-udviklings- og tilpasningstjenester, løser vi alle fejl, du står overfor undervejs!


Det er alt fra min ende for nu ...


God undervisning! 😀

Indlægget Sådan opsættes et Learning Management System med LearnDash 3.0 dukkede først ud på WisdmLabs.