Sådan fremskyndes WordPress-udvikling

Dette er et gæstepost af Matej Milohnoja. Hvis du gerne vil bidrage til vores blog, er du velkommen til kom i kontakt med os.

Udvikling og styring af et websted er i bedste fald en prøvende oplevelse. Uanset om du gør alt for dig selv eller arbejder på en andens side, vil du være ude for at fremskynde hele processen på enhver måde du kan.

Der er adskillige ting at fokusere på under udvikling, der vil gå langt for at give dig den optimale kombination af kvalitet og effektivitet. Selv en hurtig Google-søgning får dig så mange resultater, du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte. Her ser vi på nogle af de normalt set over aspekter af udvikling. De, som du ikke finder øverst på de fleste lister, men også dem, der kan være afgørende for at give dig den ekstra fordel, når du har gjort alle de forventede ting.

Fra bunden


Hvis du antager, at du starter fra jorden og arbejder op med den første ting, du vil oprette, er et testsite. Det meste af tiden er dette et lokalt sted med mulighed for at gå live. Nogle gange vil du starte den fra den platform, du tester på, og nogle gange bygger du den lokalt bare for derefter at flytte den til en anden platform for at starte den der. Uanset hvad er der helt sikkert en masse ting, der var en del af testprocessen, men nu er det ikke nødvendigt mere. Da test altid udføres i flere faser, er det meget vanskeligt at udfase alt dette indhold. Selv hvis du kunne gøre det manuelt på bekostning af meget af din tid og kræfter, hvorfor skulle du gøre det, når der er automatiske muligheder til rådighed for dig.

En af de bedste løsninger, der vender tilbage til den status quo, vi har fundet, er WP Nulstil plugin. Det giver dig flere nulstillingsindstillinger, der giver dig mulighed for hurtigt at fjerne al den rod, du har samlet.


Nulstil helt eller delvis


Ved første øjekast virker ”nulstilling” som et så skræmmende ord, når man taler om software. Den første ting, der kommer ind i sindet, er sandsynligvis at miste alt, hvad du har arbejdet hårdt for at skabe. Hvis du imidlertid ønsker at fremskynde den fremtidige udvikling, skal du slippe af med den overskydende bagage. Du skal vide, at det at gå igennem med en nulstilling ikke betyder, at du mister alt. Faktisk deles det beløb, der er slettet, og det ophold, rundt om midten.

Nu kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at vide nøjagtigt, hvad du laver, når du udfører en fuldstændig nulstilling, og hvad du vil have ud af det, fordi alle dine personlige data går tabt, permanent. Dette inkluderer alle indlæg, sider, tilpassede indlægstyper, kommentarer, medieindlæg og brugere. Sammen med det fjernes alle standard WP-databasetabeller såvel som alle brugerdefinerede databasetabeller, der har den samme “wp_” -præfiks.

På den anden side forbliver det meste af dit eksterne uploadede indhold uændret. Mediefiler forbliver (men vises ikke under medier) såvel som integrationer som plugins og upload af temaer. Alle kerneegenskaber på webstedet vil også være uberørte - webstitens titel, WordPress-adresse, webstedsadresse, webstedets sprog og synlighedsindstillinger. I det væsentlige mister du alle de ting, der har en større chance for at forårsage, at du får problemer med at komme videre, men på samme tid vil alt det indhold, du har brug for for at opbygge det hele rent, stadig være der.

Alternativt, hvis en fuld reset er for meget for dig, er der altid mulighederne for selektivt at nulstille kun dele af dit websted. Hvis du vælger en delvis nulstilling, er dette dine valg:

 • Transienter - alle kortvarige data slettes (inkluderer udløbne, ikke-udløbne transienter og
  forældreløse transiente timeout-poster)

 • Upload data - alle uploadede filer slettes
  C:folderhtdocswpwp-contentuploads


 • Temaindstillinger - sletter indstillinger og tilstande for alle temaer, aktive og inaktive

 • Sletning af tema - sletter alle temaer og lader kun standard WordPress-temaet være tilgængeligt

 • Plugins - alle plugins undtagen WP reset slettes

 • Tilpassede tabeller - alle brugerdefinerede tabeller med wp_-præfikset slettes, men alle kernetabeller og dem uden wp_-præfikset forbliver

 • .htaccess-fil - sletter den .htaccess-fil, der findes i


C:/folder/htdocs/wp/.htaccess
Igen er alle valg endelige og irreversible, og den eneste måde at vende tilbage på er hvis du manuelt har foretaget sikkerhedskopier (som vi anbefaler, i tilfælde af det). Selvom en delvis nulstilling er mindre i omfang og derfor mere tilbøjelig til at efterlade modstridende data til stede, kan det være meget nyttigt, hvis du kender dit websted godt nok til kun at målrette mod et specifikt stykke af det.

Vi er også nødt til at påpege, at processerne er helt automatiserede - alting er gjort med blot et par klik, hvilket fremskynder udviklingen uanset hvad du går.

Bedste brug


Vi har berørt betydningen af ​​et plugin som WP-nulstilling, mens du opbygger et websted fra bunden, men dette er på ingen måde den eneste gang, du har brug for at bruge det for at videreudvikle og fremskynde din udviklingsproces. Den anden ende af spektret fra at have et teststed gå live er at have et websted, der har været oppe i et stykke tid, og der var fyldt med forskellige kode og indhold. Stakning af temaer, plugins og andre integrationer oven på hinanden vil før eller senere overbelaste dine processer.

Hvis du nulstiller dit system i disse tilfælde, vil det vende tilbage til et tidspunkt, hvor alt strømline igen. For websteder, der har lang historie, vil en fuldstændig eller endda en delvis nulstilling virke som en kæmpe handel, men husk, at alt dit uploadede indhold forbliver, så med en god sikkerhedskopi af dine personlige indstillinger skal alt være fint.

Tilsvarende, hvis du har et websted, der er specialiseret i bestemte typer indhold, men har brug for en ny retning, hvor du skal gå, vil du gøre det så meget lettere for dig selv, hvis du blot nulstiller alt, hvad der vil være uønsket i fremtiden. Når du laver en stor tematisk ændring, vil du ikke have noget, der bremser dig. Chancerne er, at der vil være noget nedetid, men du vil minimere det så meget som du kan.

Nedetid afbødning


Selv om det drejer sig om nedetid, er det vigtigt at bemærke, at der vil være tidspunkter, hvor dit websted er nede, enten på kort sigt eller på lang sigt. I disse situationer har du brug for en god dropback-mulighed for at give dine besøgende besked for at fokusere al din opmærksomhed på at få det tilbage igen. Denne tilbagevendelsesindstilling er i de fleste tilfælde en vedligeholdelsesside. En, der lader dine besøgende vide, hvad der går, og måske endda når de kan forvente, at ting går tilbage til det normale. Vi har fundet et plugin, der gør jobbet perfekt Kommer snart og vedligeholdelsestilstand.Som du sandsynligvis kan gætte fra navnet, er dette plugin også levedygtigt for en side "der kommer snart" for at få dine fremtidige besøgende begejstrede, også inden dit websted går i live. Du får over en million billeder, der kan bruges med over 100 foruddannede temaer, som du kan tilpasse yderligere, som du ønsker. Der er naturligvis også en mulighed for at oprette en side til dig selv med alle de medfølgende værktøjer, hvis du føler dig ekstra kreativ.

Det er virkelig nemt at bruge, selv for nybegynderne, så selvom det er dit første websted, vil du stadig være i stand til at oprette noget, der ser ud som om det kom for en erfaren udvikler. Enkelheden med det hele vil få dig til at skabe alt hurtigt og glat uden at give dig nogen form for funktioner. Så meget, at du endda bliver givet sikker SEO muligheder der rangerer din side højere på søgemaskiner - en funktion, der stadig ikke er så almindelig med disse typer plugins.

Hurtig SEO stigning


Når du udvider SEO-aspektet af webudvikling, når dit websted er ope, vil du øge den førnævnte SEO-vurdering af dine sider. En af de mange måder at gøre dette på er kun at bruge links, der faktisk henviser til live sider. Dette problem dukker op, når der er URL-ændringer på dine sider, men søgemaskiner viser stadig gamle webadresser, der fører til 404 fejlsider. Akkumuleres nok af disse links, og med tiden falder din vurdering, hvilket fører til, at endda korrekte links vises senere i resultaterne. Den eneste måde at undgå dette er at oprette omdirigeringer til dine nye sider hver gang en gammel påvirkes. Dette kan dog ske manuelt eller automatisk gennem specifik software.

wp-301-omdirigeringer

Det har vi fundet 301 WP-omdirigeringer er en god løsning som enhver på markedet. Når den er aktiveret, går den automatisk gennem alle dine udgivne sider og opretter korrekte links og vil også gøre det samme for alle fremtidige sider, du udgiver. Når det først er aktiveret, gør det hele arbejdet uden yderligere input fra din side. Dermed sparer det dig meget tid, som du ellers ville bruge til at kontrollere alle forbindelserne selv.

Konklusion


Hovedtemaet, der går igennem hele artiklen, er at automatisere processer så meget du kan og beskære alt, hvad der ikke er nødvendigt. At holde dit websted magert og ligetil fra backend betyder, at når som helst du har brug for at arbejde på det, vil du hurtigt og nemt få tingene gjort.

Automatiserede processer betyder derimod, at du kommer til at flytte dit fokus på det faktiske indhold, du offentliggør, og ikke behøver at miste din tid på unødvendig udvikling. Som vi har sagt i starten, er dette nogle aspekter af udvikling, der ikke er førstepunkter på lister, men som er meget nyttige. Sørg for at tjekke disse plugins ud, hvis du har lyst til, at du spilder mere tid, end du burde.

Forfatter Bio


Matej Milohnoja er en regelmæssig forfatter på WebFactory, der udover WordPress og webudvikling generelt elsker fodbold og sport.

Indlægget Sådan fremskyndes WordPress-udvikling optrådte først på WisdmLabs.