Instruktørrolle 3.2.0 - Funktionaliteten, du har ventet på - Medinstruktører!

Har du nogensinde hørt ordsproget, ”To sind er bedre end et”? Det er det, samarbejde handler om. Få den hjælp, du har brug for, for at komme med det bedst mulige resultat.

Og denne opdatering af instruktørrollen giver dig den perfekte platform til at gennemføre samarbejdsundervisning eller co-vejledning.

Vi taler om “Co-Instructors” - muligheden for at tilføje flere instruktører til et enkelt kursus!

Flere instruktører til et LearnDash-kursus


Efter opdateringen af ​​instruktørpanelet var en funktion, der var højt op på vores prioritetsliste, at give administratorer eller instruktører muligheden for at tildele mere end en instruktør til et kursus

Delt undervisning eller sekundære instruktører har med sig en række undervisningsformer. De kan hjælpe med kursusopdatering, og vigtigst af alt pakker de deres egen ekspertise med sig - hvilket skaber en bedre læringsoplevelse.

Der er også flere andre fordele ved co-instruktører. Hvis dine instruktører er til stede i forskellige tidszoner, kan du tilbyde studerende en mere fleksibel supportoplevelse.

WISDM instruktør rolle v3.2.0


Den seneste opdatering til WISDM Instructor Role plugin har muligheden for at tilføje flere instruktører til et LearnDash-kursus.

Som administrator eller den primære instruktør (den, der opretter kurset), kan du vælge og tilføje sekundære instruktører til et kursus ved hjælp af den angivne mulighed.

Dette giver dig mulighed for sammen med andre instruktører at administrere et kursus uden problemer.

Sekundære instruktører har de samme rettigheder som den primære instruktør når det kommer til kursusredigering. Det vil sige, de kan opdatere lektioner, emner, quizzer på samme måde, som en lærer ville.I denne version kan medinstruktører imidlertid ikke evaluere studerendes quizzer eller opgaver. Men denne funktion vil være tilgængelig i de kommende opdateringer.

Sekundære instruktører kan dog ikke tilføje eller fjerne andre instruktører til eller fra kurset.

Lad instruktører samarbejde med lethed


Medinstruktører er en god måde at opsætte dit LearnDash-websted som Udemy for at lade instruktører dele behørig kredit med andre kursusbidragere.

Det er din nøgle til forbedret mentorering, som blot leveres med denne seje nye opdatering.

Tid nu, for at slippe det, du laver, gå videre til dit LearnDash-websted og opgradere til Wisdm Instructor Role v3.2.0.

God fornøjelse!

Postens instruktørrolle 3.2.0 - Funktionaliteten, du har ventet på - Medinstruktører! dukkede først op på WisdmLabs.