6 Top LearnDash-tilføjelser til at se frem til i 2020

Vidste du, at LearnDash blev rangeret en af ​​de 10 mest populære LMS software derude? Det er en enorm præstation, er det ikke ?! LearnDashs popularitet er ikke kun på grund af de mange funktioner, det tilbyder, men også på grund af, hvor godt det integreres med andre nyttige add-ons og plugins, for at udvide funktionaliteten af ​​enhver LMS.

Med den platform, der er baseret på WordPress, er dette en åbenlys fordel.

Man kan ikke rabat vigtige udvidelser, der giver LearnDash sine supermagter med hensyn til funktionalitet og design såvel som værktøjer. For at gøre dit liv lidt lettere, når det gælder at vælge de rigtige plugins til LearnDash, har vi samlet en liste over udvidelser, der indeholder de bedste af de bedste produkter derude.

Hvis du vil starte dit e-learning-websted på LearnDash i 2020 eller ønsker bedre funktionalitet, er disse plugins bare dem, du har brug for. Lad os se.

1. Instruktørens rolle


Instructor Role er et unikt plugin, der tilføjer en ny dimension til LearnDash. Plugin hjælper administratoren med at delegere ansvaret for kursusstyring til 'Instruktører' - som også kan oprette, redigere, styre kurser og evaluere studerende. Dette betyder, at du kan omdanne dit websted for en enkelt lærer til et websted med flere instruktører eller endda en markedsplads. Instruktører har et dedikeret betjeningspanel til styring af kurser og indtjening. Men de har begrænset adgangen til backend (af sikkerhedsmæssige formål).

Insider Tip

Instruktørrollen leveres også med en forbedret pakke med funktioner, der er perfekt bygget til alle træningsplatforme og til at hjælpe administratoren med at erhverve nogle af de vigtigste funktioner med hensyn til styring af LMS.

Denne værdipakke er rent baseret på at forbedre funktionaliteten af ​​din LMS, hvilket igen gør administratorens liv meget lettere. Plugins, der er inkluderet i denne pakke bortset fra instruktørrollen, er-

 • Bedømmelser, anmeldelser og feedback - skab interesse, fremkald tillid ved at acceptere studerendes anmeldelser og ratings

 • Content Cloner - fremskynde oprettelse af kursus ved at duplikere kursushierarkier med et enkelt klik

 • Udvidelse af quizrapportering - download quizrapporter pr. Studerende for bedre resultatanalyse

Alle disse udvidelser og deres fordele er tilgængelige for dig til en stjælepris på $ 99 USD.

2. eLumine


eLumine er et premium LearnDash-tema bygget til at sikre, at dine kurser har et elegant udseende. Layouts er designet til, at studerende har maksimal læsbarhed og engagement. Forudbyggede demoer, avancerede tilpasningsmuligheder, engagerende kursusdesign, nattilstand, fokuseringstilstand er blot et par af de 35+ fantastiske funktioner, som eLumine besidder med flere (større) opdateringer planlagt i 2020.

Værdi Deal

For nylig blev en ny variant til eLumine introduceret, kaldet Goldmine.

En samlet kraftpakke, der er bygget til at udstyre dit websted med de bedste og mest krævede funktionaliteter sammen med en premium og efterspurgt design bragt til dig som tema. Bundtet inkluderer instruktørrolle, ratings, anmeldelser og feedback, gruppe registrering (til køb af bulk kurser og studenteradministration), indhold cloner og quiz rapportering udvidelse.

Selvom de individuelle priser på produkterne er meget højere ved hjælp af denne pakke, kan de købes til en værdi af USD 250 USD for at give dig en enorm fordel.

3. UnCanny Toolkit Pro

UnCanny Toolkit Pro pakker 25 kraftfulde moduler til at udvide LearnDashs grundlæggende funktionalitet. Disse moduler spænder fra en række tilbud, lige fra at inkludere et kursusdashboard, tidssporing, auto-afsluttet kursusindhold og meget mere.

Tilbudte funktioner:

 • Autofuldfør lektioner og emner

 • Udvidet kursusnet

 • Kursus Dashboard

 • Gruppen login omdirigering

 • Lazy Loading Course Navigation

 • Importer brugere

Dette er kun et par af de 25+ moduler, dette tilføjelse tilbyder. Der er mere at se frem til i 2020.

4. Design Upgrade Pro & Quiz Customizer

Disse to plugins fra EscapeCreative hjælper dig med at transformere dit websteds design.

Design Upgrade Pro giver dig 90+ Customizer-indstillinger for fuldstændigt at forny udseendet på din LMS. Bortset fra det kan du ændre forskellige elementer i din LMS, såsom kursusnettedesign, kursusnavigation eller oprette brugerdefinerede fremdriftsbarer, LearnDash-profilsiden og meget mere!

Det samme gælder LearnDash Quiz Customiser. Du kan ganske let opgradere udseendet og følelsen af ​​LearnDash-quizzer i løbet af få minutter. Denne tilføjelse tilbyder flere quiz-tilpasningsmuligheder, såsom Tilpas quiz-tekst, tilpassede quiz-farver, quiz-spørgsmål, stilarter, quiz-timer og så meget mere.

Begge disse plugins kan hjælpe dig med at style LearnDash og hæve dit brand i det kommende år.

5. LearnDash Student Voice

LearnDash Student Voice giver studerende mere magt til at hjælpe dig med at forbedre dit kursusindhold. Studerende kan blive aktive bidragydere til dine LearnDash-kurser og tilføje indhold eller give forslag. I lighed med LearnDash-vurderinger, anmeldelser og feedback kan studerende også dele feedback i realtid, der hjælper dig med at foretage de ændringer, der er nødvendige for at forbedre læringsprocessen.

Funktioner i dette addon inkluderer:

 • Studerendes bidrag og feedback indsendelse

 • Nem adgang til godkendte feedbacks og bidrag

 • Kortkoder, der viser hver studerendes bidrag

 • Separat admin-område til bidragshåndtering og mere.


6. Tin Canny LearnDash-rapportering

Hvis du har brugt LearnDash i et stykke tid nu, ved du, at rapportering i LearnDash er grundlæggende. Aktiviteter, såsom opgaver og quizzer, spores, og andre, der kan indeholde H5P, Articulate Storyline, Adobe Captivate eller iSpring-moduler er ikke. Du skal bruge en ekstern Learning Record Store (LRS), som kan føre til fragmenterede rapporter.

Med Tin Canny kan du have alle rapporter på et sted. Plugin understøtter SCORM-moduler og integrerer LearnDash, Tin Can / xAPI og SCORM-poster i WordPress.

Nogle funktioner inkluderer:

 • Spor data for moduler, der er skrevet i Storyline 2, Storyline 3 og Storyline 360, Articulate Rise, Adobe Captivate 9, Adobe Captivate 2017, iSpring 8 og H5P lige inde i WordPress.

 • Markér aktiviteter, der er gennemført inden i moduler

 • Få en oversigt over afsluttede kurser og Tin Can / SCORM-udsagnstrends

 • Overvåg kursus og elevaktivitet med et blik

 • Giv gruppeledere adgang til rapporter fra front-end

 • Gennemgå LearnDash, Tin Can og SCORM-aktivitet af individuel bruger og kursus


Afslutter


Når vi byder velkommen til 2020, skal du sørge for, at din LearnDash-side er op til mærket for alle dine studerende, og at du nemt kan administrere det. Disse plugins hjælper dig med at gå ind i det nye år med et smell og omdanne dit LearnDash-websted med al den funktionalitet, de har at tilbyde. Så hvad venter du på? Grib dem med det samme. Og hvis du har spørgsmål, ved du hvad du skal gøre - kommentarsektionen er åben for diskussion!

Posten 6 Top LearnDash-tilføjelser til at se frem til i 2020 dukkede først ud på WisdmLabs.