5 gratis WooCommerce Google-produktfeed-plugins til kvalitetsledere

Dette er et gæstepost af Vijay Chelakkat. Hvis du gerne vil bidrage til vores blog, er du velkommen til kom i kontakt med os.
google-shopping-anmeldelser-søgning

Billed høflighed: WordStream

Har du nogensinde set Google Shopping-annoncer på Googles resultatsider (søgemaskiner)?

Disse sponsorerede annoncer hjælper brugerne med let at finde de produkter, de leder efter. De har billeder og opdaterede oplysninger om pris, anmeldelser osv. Til hurtig browsing.

Som butiksejer skal du indsende et feed af dine produkter til Google Merchant Center og derefter linke det til din Google Ads-konto for Google for at overveje dine produkter til Google Shopping-annoncer. I modsætning til tekstannoncer, der bruger nøgleord til at matche resultater, bruger Google-shoppingannoncer det produktfeed, du uploader, til tilfældigt at vælge og vise produkter.

Derfor er det især vigtigt at oprette et Google-produktfeed, for at dine produkter skal vises i Google Shopping-annoncer. I denne artikel giver vi et overblik over Google-shoppingannoncer og deler med dig et par gratis WooCommerce Google Product Feed-plugins til det samme.

Lad os begynde.

Hvad er fordelene ved Google Shopping-annoncer?


Der er visse åbenlyse fordele ved at vise dine produkter gennem Google Shopping-annoncer. Vi vil diskutere nogle af dem, inden vi kommer ind på listen over plugins.

# 1 Bedre synlighed for dine produkter


Uanset størrelsen på din virksomhed finder du bedre synlighed for dine produkter, når de vises i Google Shopping-annoncer. Generelt er det at anskaffe nye kunder en lang og udfordrende proces, der involverer flere forskellige marketingkampagner. Ofte skal du sætte dig ind i dit kundegrundlag, så de kan købe hos dig.

Når Google viser dine produkter gennem shopping-annoncer, forbigår du faktisk denne vanskelige proces. Når produkter vises på resultatsiderne i søgemaskinerne, vil kunderne naturligvis være mere åbne over for et køb, selv når de ikke er bekendt med dit brand.

# 2 Nå en større forbrugerbase


De fleste af dine marketingkampagner vil være meget målrettede, og derfor skal du arbejde på forskellige kampagner for at få en betydelig forbrugerbase. Google Shopping-annoncer vil faktisk hjælpe dig med at komme til et bredere publikum, der kan være enhver, der bruger søgemaskinen til at finde oplysninger relateret til dine produkter. Sammenlignet med tekstannoncer behøver du ikke bekymre dig om at vælge de rigtige nøgleord. For Google-shoppingannoncer bestemmes relevansen af ​​en displayannonce af Googles algoritme snarere end din intelligente gæt med et sæt nøgleord.

Dette vil sikre, at dine produkter når et bredere afsnit af publikum, end du målretter mod bestemte grupper.

# 3 Få kvalificerede kundeemner


Som du kan se, er Google Shopping-annoncer meget mere informativ end tekstannoncer. Dette skyldes, at de indeholder produktmeta-lignende billeder, produktpris, vurderingstendenser osv., Som er afgørende for de fleste kunder. Med blot et blik på annoncen kan en potentiel kunde samle en hel del information om produkter såvel som alternativerne. Så når kunden beslutter at klikke på en annonce, er de allerede godt informeret om produktet og tilgængelige muligheder. Det gør føringen mere kvalificeret og relevant.

# 4 Bedre konverteringer


Mere kvalificerede kundeemner betyder også bedre konverteringer til din butik. Dette har været en konstant observation, når Google Shopping-annoncer sammenlignes med traditionelle tekstannoncer. Ifølge undersøgelser er konverteringsfrekvensen for Google Shopping-annoncer over 25% højere end tekstbaserede annoncer. Dette betyder, at dit investeringsafkast bliver markant større, når dine produkter vises i Google Shopping-annoncer.

# 5 lettere at administrere


For at blive vist på Google Shopping skal du generere et produktfeed fra din online butik. De trin, du skal tage som butiksejer, er relativt enkle sammenlignet med andre marketingkampagner. For at få dine produkter vist i Google Shopping-annoncer, skal du:

 • Opret en konto i Google Merchant Center.

 • Generer en kompatibel produktfeedfil baseret på specifikationerne.

 • Upload feedet til Google Merchant Center.

 • Link dit Google Merchant Center og Google Ads-konti.

 • Opret annoncekampagner og planlæg dem målrettet.

Med de mest populære eCommerce-platforme kan du finde specialiserede værktøjer, der hjælper dig med at generere et produktfeed. Vi vil diskutere nogle af de gratis værktøjer, som du kan bruge til at generere et produktfeed fra din butik, hvis du bruger WooCommerce-platformen.

Sådan genereres produktfeed i en WooCommerce-butik?


ELEX WooCommerce Google Product Feed

Dette plugin hjælper dig enormt med at få dine produkter vist i Google Shopping-annoncer. Grundlæggende hjælper det dig med at generere et produktfeed fra din WooCommerce-butik, som du kan uploade til Google Merchant Center. Plugin kortlægger dine produktkategorier med Google-kategorier. Du kan kortlægge en eller flere Google-kategorier for hvert af dine produkter. Derudover vil du være i stand til at udelukke produkter fra bestemte kategorier fra at være en del af produktfoderet. Desuden tilbyder plugin en fantastisk grænseflade, der hjælper dig med at administrere flere feeds.

Der er også en premium-version af ELEX Google-produktfejl-plugin der leveres med avancerede funktioner inklusive support til variable produkter. Desuden vil du være i stand til at planlægge cron-job til periodiske opdateringer af dit produktfeed. Dette er vigtigt, da Google kræver regelmæssige opdateringer af produktfeeden for at sikre, at de viste shoppingannoncer ikke er forældede. Du finder også pålidelig support og hyppige opdateringer med premium-versionen af ​​dette plugin.

Product Feed PRO til WooCommerce

Dette plugin hjælper dig med at oprette Google-produktfeeds sammen med flere andre feeds, såsom dem til Facebook-remarketing, Bing-annoncer osv. Det understøtter WooCommerce-variable produkter sammen med avancerede kortlægnings- og filtreringsmuligheder. Plugin vil være et godt aktiv for dine marketingkampagner, da du vil være i stand til at administrere flere produktfeeds effektivt. Der er en Elite-version af dette plugin med mere avancerede funktioner.

Funktioner • Hjælper dig med at oprette ubegrænsede produktfeeds uden grænser i antallet af produkter.

 • Fantastiske filtreringsmuligheder, så du kan inkludere produkter, der er mest rentable og relevante.

 • Kort kort dine produktfelter og attributter i henhold til den kanal, du opretter feedet til.

 • Medtag korrekt strukturerede data i dit produktfeed for at hjælpe brugerne med at træffe et informeret valg.

 • Hjælper dig med at tilføje yderligere datafelter i henhold til Googles krav.

 • Hjælper dig med at oprette et optimeret Google-produktfeed, der har bedre chancer for at blive vist på Google Shopping-annoncer.

 • Support til forsendelsesklasser, bordpriser, Google Analytics og WPML.


WooCommerce Google Feed Manager

Dette gratis plugin i WordPress-arkivet hjælper dig med at oprette et produktfeed med op til 100 produkter i din WooCommerce-butik. Det opretter automatisk et produktfeed i overensstemmelse med alle krav, der er specificeret af Google Merchant Center. Derudover kan du foretage tilpasning for at sikre, at dit produktfeed ikke går glip af yderligere oplysninger. Plugin tilbyder en intuitiv grænseflade og vil være en fantastisk mulighed for WordPress-brugere, der ikke er eksperter i kodning.

Desuden hjælper plugin dig med at sikre, at feedet optimeres, og at dine produkter får maksimal synlighed gennem shopping-annoncer på resultatsiderne i søgemaskinerne. Og en anden fremtrædende funktion ved dette plugin er, at det sikrer regelmæssige opdateringer af dit produktfeed baseret på de ændringer, du foretager i din WooCommerce-butik. Ved hjælp af dette plugin vil du være i stand til at have fuld kontrol over dit produktfeed og kan sikre bedre synlighed for dine produkter gennem Google Shopping-annoncer. Hvis du vil undgå begrænsninger med hensyn til antallet af produkter, kan du tjekke ud premium version såvel.

WooCommerce Product Feed Manager

Hvis du søger at integrere flere detailkanaler og markedsføringsmuligheder til din WooCommerce detailstrategi, kan dette plugin være til reel hjælp. Det hjælper dig med at generere produktfeeds til forskellige markedspladser og sammenligningsmotorer, herunder eBay, Amazon og Google Merchant Center. Bemærk, at den gratis version af produktet understøtter op til 50 produkter fra din WooCommerce-butik. Med hjælp fra premium version af plugin, kan du oprette feeds med ubegrænsede produkter og tilbyde detaljerede produktattributter brugerdefinerede felter.

Funktioner • Generer produktfeed til Google Merchant Feed, og indstil en regelmæssig tidsplan for automatiske opdateringer.

 • Kategorikortlægning for at matche din butiks kategorier med dem, der er specificeret af Google.

 • Filtrer produkter efter kategorier, tags eller brugerdefinerede attributter, der skal inkluderes eller ekskluderes fra feedet.

 • Mulighed for at oprette brugerdefinerede felter til Brand, GTIN, Køn osv.

 • Understøtter flere filformater inklusive CSV, XML og TXT.

 • Kompatibel med de mest populære WordPress-temaer.


WooCommerce produktfeed til marketingkanaler

Dette er en anden populær mulighed i WordPress-arkivet, der tillader let generation af produktfeeds til Google Merchant Center. Den gratis version giver dig mulighed for at oprette et produktfeed med op til 40 produkter fra din WooCommerce-butik. Dog med premium version af plugin, finder du avancerede funktioner som ingen produktgrænser og support til variable produkter.

Funktioner • Upload WooCommerce-butiksprodukter en efter en til Google Merchant Center gennem et XML-feed genereret af plugin.

 • Genererer automatisk handelsproduktformularer.

 • Kun kompatibel med de nyeste versioner af WooCommerce.

 • Generer kategorimæssigt produktfeed med premium-versionen.

Vi håber, at du fik en oversigt over Google-shoppingannoncer, og hvordan de ovennævnte WooCommerce-plugins kan hjælpe dig med at vise dine produkter der. Efterlad en kommentar, hvis du har en forespørgsel.

Forfatter Bio


Vijay er grundlæggeren af ELEXtensions.com & LearnWoo.com, med ansvar for forretningsudvikling og marketing. Han brænder for produktudvikling og løse forskellige problemer, som e-handelskunder står overfor. Han er en kender af mad og kan lide at rejse, gå på lange drev og tilbringe tid med sin familie og venner. Følg med Twitter.

Post 5-gratis WooCommerce Google-produktfeed-plugins til kvalitetsledere blev først vist på WisdmLabs.