WordCamp US 2019: Through the Wisdm Lens

WORDCAMP US 2019

Hvis du nogensinde har været på (eller endda hørt om) en WordCamp, ved du allerede, at disse begivenheder handler om højttalersessioner, møde nye mennesker fra samfundet, og selvfølgelig, den lækre mad og de sjove afterparties!

Vi har altid gjort det til et punkt til støtte og deltage i lokale WordCamps. Denne gang var der dog så meget mere for os på WisdmLabs at se frem til!

Til at begynde med var vi på vej til en af ​​de største WordCamps på planeten!

WordCamp US er kendt for at tiltrække over 2000 deltagere med forskellige baggrunde fra hele verden. For ikke at nævne, var vi endelig ved at komme i kontakt med nogle af vores ældste klienter og venner fra branchen - uden for den virtuelle verden, til en ændring.

Men lidt vidste vi, at vi umuligt kunne forudse, hvad denne tur var virkelig havde i vente til os.

Ankommer til New York


Da vi landede i JFK Lufthavn, var den første ting, vi ikke kunne hjælpe med at bemærke, den skarpe forskel i tempereret!

Vi var kolde, jetlagede og på en meget stram tidsplan. Men hvordan kunne vi komme til New York og ikke besøge Times Square?

De siger "Times Square er det bankende hjerte i Midtown Manhatten", og vi kunne ikke være mere enige! Alt fra de mange mennesker, der gapede opad til knipsede fotos, til de enorme digitale reklametavler og pulserende neonlys, efterlod os med ærefrygt for hele indstillingen.

Times Square

Den næste dag havde vi lige nok tid til at presse et besøg i 'Frihedsgudinden', inden vi tager til St. Louis for begivenheden.

Touch Down i St. Louis


Nu ved vi det ordsprog “Vi kunne lugte forskellen i luften” lyder uklar, men det er sandt.

Vi var ikke længere omgivet af en jungle af skyskrabere. I stedet kørte vi forbi et væld af kulturelle steder, der spredte sig udad i stedet for opad. I Sagars ord, ”Jeg opdagede den ægte betydning af ordet” mesmeriseret ”, da jeg kiggede ned på udsigten fra Gateway Arch”.


Indtryk fra sessionerne


Så den 2. november kom vi til mødestedet, lidt udmattede, lidt skøre, men ekstremt begejstrede for hele begivenheden.

Sandheden skal fortælles, den fantastiske samling af sessioner og workshops, havde os helt forkælet med valg! Så vi besluttede at opdele og dække så meget jord som muligt.

Disse sessioner berørte en lang række emner. Uanset om du er en WordPress-udvikler, en iværksætter eller en marketingmedarbejder, var der noget for enhver smag at tage tilbage herfra.

Jennifer Bourn - WordCamp US

"Dit brand er det, folk taler om dig, når du ikke er i rummet"Jennifer Bourn citerede Jeff Bezos i sin session: ‘Brand Messaging 101: Sådan kommunikerer du din værdi klart og får kunder til at sige ja. '

Højdepunktet var selvfølgelig ‘State of the Word’ - en tale af ingen ringere end Mr. Matt Mullenweg, medstifter af WordPress, hvor han delte sine tanker om hvor WordPress har været, hvor det skal hen, og selvfølgelig Guttenberg.

Det 'Wow moment' af denne session var, da mod slutningen kollapsede Matt sin fane for at afsløre, at hele hans præsentation blev udført ved hjælp af kun andet end Guttenberg! Hele publikum brød i bifald, og med rette!

WordCamp US Matt

Det er Sagar og Shreejith, der har deres lille 'fan-øjeblik' med Matt.


Hvis du har gået glip af disse sessioner, kan du fange dem på WordPress.tv. Her er komplet liste.Faktisk fortsatte vi endda med WordCamp Seattle, et par dage senere.

Samlingerne her skuffede heller ikke.

Denne WordCamp blev kickstarted med en forbløffende keynote af Jocelyn Mozak 'Gave af WordPress' hvor hun talte om, hvordan vi kan bidrage, oprette forbindelse og vokse inden for WordPress-samfundet.

En anden bemærkelsesværdig session - 'Byg dit brand: Podcasting med WordPress' - blev ledet af ingen anden end Bob Dunn eller BobWP som vi kender ham.

Bob Dunn (BobWP)

Det er sikkert at sige, at vi kom tilbage med masser af ny fundet inspiration og et nyt perspektiv på alt, hvad der i øjeblikket sker i WordPress-økosystemet.

Til gamle venner og nyt!


I årenes løb har vi været forbundet med en masse vidunderlige mennesker fra branchen.

Mennesker, der konstant arbejder på at gøre WordPress til det, det er i dag. Mennesker, der har støttet os og inspireret os til at holde tempoet fremad. Mennesker, der er blevet venner; og venner, der er blevet familie.

Til sidst kunne man møde nogle af disse mennesker personligt, blev hænderne ned det bedste del om WordCamp US 2019og WordCamp Seattle.

Se!


En tilbageslag


Alle ting sagt og gjort, WordCamp 2019 holdt os på tæerne - bogstaveligt og metaforisk.

Vi indså aldrig, hvad vi gik glip af, før vi faktisk rejste halvvejs over hele kloden i år.

Uanset om det er en varm velkomst fra en, du kun har mødt for første gang, eller en stor diskussion med en, du har kendt i årevis, var forbindelsen med WordPress-samfundet på WordCamp US mildest sagt en virkelig surrealistisk oplevelse!

Sidst men ikke mindst


Et glimt af vores team ’Touristing’ i USA ...

Indlægget WordCamp US 2019: Through the Wisdm Lens appeared first on WisdmLabs.