Hvad der forårsager en langsom WordPress-administrator, og hvordan fikser man det

Dette er et gæstepost af Matija Kasapovic. Hvis du gerne vil bidrage til vores blog, er du velkommen til kom i kontakt med os.


optimering-meme

Det er frustrerende at håndtere et langsomt WordPress admin-dashboard. Du prøver kun at udføre vigtige handlinger for kun at blive tvunget til at vente på, hvad der ser ud som en evighed for at få gjort noget på dit webstedets instrumentbræt. Hvem ønsker at vente på en alder, før enhver handling træder i kraft?

Dette er et relativt almindeligt problem. Backendadministratorpanelet i WordPress kan være langsomt, selv hvis frontend på et websted indlæses hurtigt. Dette er ikke kun en irritation. Det kan medføre, at virksomheder mister penge, fordi din tid er det mest værdifulde aktiv.

Uanset om du tjener med en madlavningsblog, eCommerce-butik eller en dropshipping-butik, kan du opleve et langsomt WordPress-administratorproblem.

Du vil bemærke, at der er masser af råd om at få hurtigere indlæsningstid for WordPress-sider. Der er ikke meget information om fremskynde admin-kontrolpanelet. Hvad skal du gøre, hvis fronten er hurtig, men backenden næppe gennemsøger?

Lad os starte med at se nærmere på problemet. Hvis vi kan forstå, hvorfor det opstår, har vi en bedre chance for at finde en løsning.

Hvad forårsager langsom WordPress-administrator?


Det er svært at afgøre, hvad der forårsager en langsom WordPress-administrator til et specifikt sted. De mest almindelige forklaringer på et administrationspanel, der fungerer dårligt, er:

 • Brug af ressource-tunge plugins,

 • Overbelastet eller under-drevet hosting,

 • En forældet version af PHP,

 • WordPress Heartbeat API,

 • Cluttered database,

 • Redundante dashboard-widgets,

 • Lav WordPress-hukommelsesgrænse.


Sådan rettes langsom WordPress-administrator?


Her er et par trin, du kan tage for at forbedre indlæsningen af ​​din WordPress-webstedsadministrator:

1. Brug den seneste version af PHP


Bortset fra at være en sikkerhedsrisiko, forældet PHP påvirker ydelsen på alle slags måder. Den nøjagtige version af PHP, som dit websted bruger, afhænger af PHP-versionen, som er installeret på din hosting-server.

Ud over at være mere sikre tilbyder nyere versioner af PHP betydelige forbedringer i ydelsen. Det er grunden til WordPress kerneteam skubber WordPress-brugere til opdatering til den seneste PHP-version.

wordpress-php-versioner

Brug af forskellige versioner af PHP på brugere WordPress-websteder

Den seneste version af PHP kan administrere mere end tredobbelt anmodninger end PHP 5.6. Men trods det de fleste WordPress-brugere Brug stadig PHP 5.6 version eller ældre.

At køre de ældre versioner har ingen fordele. WordPress-benchmarks viser, at hastighed og ydelse øges er væsentlig i nyere versioner. Der er virkelig ingen frynsegoder ved at bruge ældre versioner af PHP eller opbevare plugins, der ikke understøtter de nyeste udgivelser.

2. Fjern ubrugte, forældede og unødvendige plugins og temaer


Det er let at akkumulere overflødige plugins. Vi gør det alle sammen. Vi opgraderer og opdaterer, men glemmer at slippe af med de unødvendige, forældede ting. Desværre kan det have negative følger for dit websted. At have masser af ubrugte temaer og plugins er en almindelig årsag til langsom webstedshastighed og sikkerhedsproblemer.

Slip af unødvendige plugins. Dette betyder noget, du aldrig eller sjældent bruger. Tænk på det som forår rengøring. Hvis det var en trøje, som du ikke havde båret i to år, ville du ikke tøve med at slippe af med den.

Sørg for at tjekke for plugins, der ikke længere understøttes af deres udviklere. Selvom de stadig kan være funktionelle, er der ingen nem måde at ordne dem på, hvis de går i stykker. Det er meget bedre at finde erstatnings plugins, der leveres med fuld support.

Dette betyder at slette noget at:

 • du bruger ikke.

 • er forældet.

 • udvikleren understøtter ikke længere.

 • leverer en funktion eller funktionalitet, der ikke rigtig er nødvendig for webstedet.

 • forårsager flere problemer end fordele.

Jo færre plugins og temaer, du har, jo lettere er det at fejlfinde problemer med ydelse (og sikkerhed), hvis de opstår.

3. Begræns indholdet, der vises i WordPress-administratoren


Hvis du navigerer til Skærmindstillinger øverst til højre, ser du et område i WordPress, der giver brugerne mulighed for at ændre, hvor mange indlæg, sider eller tilpassede indlægstyper som WooCommerce-produkter, ordrer osv. også er inkluderet.

WP-sider-display-indstilling

Standardnummeret (hvis du ikke har foretaget nogen ændringer) indstilles til tyve. Nogle WordPress-brugere ændrer dette nummer for at forhindre pagination. Jeg anbefaler dig opbevar den ved 20 eller derunder. Dette vil begrænse mængden af ​​indhold, som dit websted har brug for at indlæse på hver af sine sider.

Du bliver nødt til at bruge indstillingen "næste side" oftere, men det fremskynder dit websteds betjeningspanel, da der kræves mindre indhold for at indlæse hver gang.

4. Rengør og optimer databasen


Optimering af din WordPress-database kan give et løft i ydelsen til ethvert websted, uanset om du har problemer med dit instrumentbræt. Din WordPress database gemmer overflødige oplysninger såsom slettede kommentarer, transienter, post-revisioner osv. som standard.

Dette er især almindeligt, da WooCommerce-butikker har masser af udløbne transienter i en database, så optimering kan hjælpe meget, hvis du administrerer onlinebutik.

wp-optimere-indstillinger

Eksempel på indstillinger for databaseoptimering i WP Optimize-plugin

Når du opretter og offentliggør indhold, installerer og sletter plugins og temaer, bliver databasen fyldt med unødvendige oplysninger. Der er masser af plugins - som f.eks WP Optimer - som er designet til at hjælpe WordPress-brugere med at rydde deres databaser. Det er som at tømme din internetbrowsers cache.

5. Identificer plugins, der fungerer dårligt


Når du først installerer WordPress på et websted, indlæses dit dashboard hurtigt. Dette giver mening; databasen er tom, så der er intet derinde, der bremser den.

Men når du installerer flere plugins, begynder det at aftage, ikke? Når du bruger WordPress og skaber indhold, akkumulerer du naturligvis dødvægt i form af ubrugte plugins og alle de andre ting.

Så det er tid til at tjekke dine plugins. Er de stadig så værdifulde som de var? Presterer de stadig godt? Problemet at kigge efter er ikke nødvendigvis en 'glut' eller overbelastning af plugins, som måske antages, men at finde ressource-tunge plugins.

"Flere plugins" betyder ikke, at din administrator eller dit site automatisk går langsommere. Men "mere ressource-tunge plugins" gør det.

Du kan nemt identificere ressourceintensive plugins med et plugin som Forespørgselsmonitor. Når du installerer og aktiverer plugin, skal du navigere til afsnittet Forespørgsler efter komponent.

query-monitor-plugin

Eksempel på identifikation af ressourceintensive plugins ved hjælp af Query Monitor-plugin

Her finder du data om ydeevnen for alle dine nuværende plugins. Kontroller for langsomme dem, og slet dem, eller find udskiftninger.

Du kan også gøre dette manuelt, men kræver mere arbejde. Start med at deaktivere alle plugins og aktiver dem derefter en efter en. Når du har aktiveret en plugin-testhastighed på dit admin-dashboard. Hvis alt er godt, skal du aktivere den næste osv., Indtil du finder den skyldige.

Når du finder det plugin, der bremser dit betjeningspanel, behøver du ikke nødvendigvis at afinstallere det. Undertiden er det en god ide at ændre plugin-indstillinger for at se, om du kan løse det, før du grøfter det.

6. Forøg WordPress-hukommelsesgrænsen


I nogle tilfælde er admin-dashboardet langsomt, fordi PHP-hukommelsesgrænsen på din WordPress er indstillet for lav. Det systemets standard er 32MB, men det er almindelig praksis at øge det.

For eksempel er WooCommerces anbefalede PHP-hukommelsesgrænse 64 MB. Når WordPress når standardhukommelsesgrænsen, forsøger den at øge hukommelsen til 40MB for et enkelt webstedsinstallation og 64MB til multisitet. Hvis det ikke er nok, vil du se den fatale fejlmeddelelse. Forøgelse af stedets hukommelsesgrænse kan undertiden løse problemet.

Jeg anbefaler at prøve en PHP-hukommelsesgrænse på 128MB. Det skulle give dig masser af ekstra plads og derfor øge den samlede ydelse. Den eneste grund til, at det måske ikke er stort nok, er, hvis du kører det ressourceintensive sted.

Du kan manuelt øge PHP-hukommelsesgrænsen, hvis din vært tillader det ved at tilføje denne kode til din wp-config.php fil:
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘256M’);

Hvis din vært ikke lader dig øge PHP manuelt, skal du spørge host-support, hvis de gør det for dig.

Inden du øger hukommelsesgrænsen i WordPress, prøv at finde ud af, hvad der bruger så meget hukommelse. Det koster ofte meget på længere sigt at kaste flere ressourcer på et problem.

7. Brug hjerteslagskontrol


WordPress Heartbeat API giver brugerne mulighed for at sende kommunikation i realtid mellem deres browser og server, mens de er logget ind på admin-dashboardet.

Hjerteslagsfunktion hjælper med ting som automatisk gemning af indlæg i WordPress-editoren, men det kan også bremse admin-dashboardet, fordi det sender en ny AJAX-anmodning hvert 15. sekund eller hvert 60. sekund i resten af ​​instrumentbrættet. Når WordPress-editor-funktionerne er åbne, er Heartbeat API konstant aktiv og bruger mange behandlingstid og ressourcer.

wp-raket-hjerteslag

Eksempel på indstillinger for hjerteslag i WP Rocket-plugin

Den nemmeste løsning er at deaktivere den helt. Hvis du helst ikke vil, fordi det giver nogle nyttige funktioner, kan du bruge et plugin til at regulere dets aktiviteter.

Hvis du bruger WP Rocket cache-plugin, kan du reducere hyppigheden af ​​disse anmodninger (eller endda deaktivere dem) fra Fanen hjerteslag i WP Rocket-instrumentbrættet. Du kan endda bruge en Heartbeat Control-plugin til at kontrollere Heartbeat API.

Når du installerer og aktiverer plugin, skal du gå til Indstillinger for at reducere eller deaktivere Heartbeat API for forskellige områder på dit dashboard.

8. Overvej at opgradere eller ændre din hosting


En anden almindelig årsag til langsomt, ineffektivt admin dashboard er dårlig hosting. Det er et problem, som ingen ønsker at tackle, fordi det kan betyde en uønsket migration. Hvis din vært ikke kan understøtte funktionaliteter og ydeevne, som dit websted har brug for, er det ikke længere egnet. Nogle gange vokser vi bare ud af det hjem, vi startede i.

Hvis problemet er med din værts kvalitet og pålidelighed, er det at finde en bedre vært løsningen. Jeg anbefaler dog, at du prøver alle de andre rettelser på denne liste, før du migrerer andre steder. Skifter værter kan være en forstyrrende proces. Sørg for, at det er helt nødvendigt, før du gør det.

Hvis din hosting underpresterer, vil det føre til et langsomt WordPress-sted og mest sandsynligt også admin-dashboardet.

Konklusion


At have et langsomt WordPress-instrumentbræt er en kæmpe besvær for dig og dit team. Hvis selve instrumentbrættet er langsomt, kan du ikke få meget arbejde.

Uanset om du sælger håndlavet kunst og kunsthåndværk eller tjener kontante poster filmanmeldelser, fortjener du at finde succes. Når vi arbejder hårdt og lægger lidenskab i online-projekter, er det naturligt at forvente et afkast.

Derfor kan det være så frustrerende at håndtere et websted, der fungerer dårligt. Når admin-kontrolpanelet er langsomt, er det næsten umuligt at oprette eller offentliggøre indhold rettidigt.

At løse den langsomme indlæsning af WordPress-administratoren kræver en unik tilgang. Nogle af de nævnte tip, som f.eks. At vælge en kvalitetshosting og bruge den nyeste version af PHP, vil forbedre både dit WordPress-dashboard og front-end-websted, mens andre, som at begrænse hvor meget backend-indhold, du indlæser, er 100% fokuseret på dit WordPress instrumentbræt.

Hvis hele dit websted er langsomt, vil dit dashboard også være. Kontroller dit websteds hastighedsvurdering ved hjælp af værktøjer som GTMetrix og Google Page Speed ​​for at se, hvordan sider indlæses. Hvis hele dit websted er langsomt, skal du gøre det implementere andre rettelser.

Forfatter Bio


Matija Kasapovic er ejer af KasaReviews-websted, hvor du kan finde alt WordPress-relateret. Fra tutorials, guider, tip til anmeldelser og sammenligninger, så du kan tage en informeret beslutning, når du vælger det rigtige produkt til din virksomhed.

Indlægget Hvad der forårsager en langsom WordPress-administrator og hvordan man løser det optrådte først på WisdmLabs.