eLucid på People Matters L&D Conference 2019


Med sine rødder, der stammer fra WisdmLabs, eLucid har med succes etableret sig selv som et af de førende kraftcentre i eLearning-branchen.

Ud fra vores ekspertise inden for open source-teknologi, eLucid er en avanceret Enterprise Learning Solution der er bygget oven på Moodle. Det har unikke værktøjer til at øge medarbejdernes deltagelse, engagement, opbevaring af oplysninger og mere.Det People Matters L&D Conference 2019 er lige rundt om hjørnet, og vi tror, ​​at det nu er det rigtige tidspunkt at give dig et lille smugkig ind i begivenheden.

Det er den perfekte chance for at interagere med brancheledere som Gurcharan Das (forfatter og tidligere administrerende direktør for Procter og Gamble), Raghav Bahl (grundlægger og formand for Quint, tidligere MD Network18), Ashish Vidyarthi (skuespiller, grundlægger Ashish Vidyarthi Associates), og mange sådanne eksperter, én på én.

Denne konference er en fantastisk platform for L & D-ledere over hele kloden for at afsløre nogle fængslende læringsideer, bedste praksis og avancerede innovationer fra eleverne om læring og erhvervsuddannelse.

Så afstiv dig selv!


Gør dig klar til at se ud over det 'sædvanlige', udvide din intellektuelle horisont og udvikle en fremtidssikker arbejdsstyrke.

Det glæder vi os over at kunne meddele eLucid vil igen være en del af denne hæderlige konference. Team eLucid er klar til at tage kontrol og udnytte denne mulighed. Så hvis du er på vej til People Matters L & D-konference, så glem ikke at komme ind ved vores udstilling. Bare et heads up, eLucid vil være ved bås # E5.

eLucid

Vi vil ikke have, at du går glip af denne hjertelige møde-og-hilsen-session, da det ville være en god læringsoplevelse.

Er du spændt? Fordi vi helt sikkert er !!

eLucid og People Matters L & D-konference


Det hurtigt skiftende læringsøkosystem holder os på tæerne. Vi på eLucid har arbejdet hårdt for at nå, hvor vi er i dag inden for e-learning-domænet. Vi tror på at gå foran og drive den krævede ændring ved at tilpasse os godt til de nyeste trends (som naturligvis vil ændre sig hurtigt).

Før vi dykker ned i detaljerne på konferencen i 2019, lad os tage en lille tur ned i hukommelsesbanen og værne om et par øjeblikke.

Sidste år, vores eLucid holdmedlemmer, Rajiv og Kushal afsløret eLucid platform målrettet mod at forbedre brugerengagement. De fremhævede, hvor dårlig brugeroplevelse kan være en barriere for læring. Se!

eLucid

Team eLucid havde en vidunderlig tid på 2018-konferencen.

Ting blev rullende med Kimo Kipens hovedtaler, tidligere Chief Learning Officer, Hilton og grundlægger Aloha Learning Advisors. Han talte om de 10 elementer i livslang læring.

Kimo-Kippen

Gå videre


Et tilbud af Prakash Iyer (Forfatter og ledelsescoach, Tidligere MD, Kimberly Clark Lever) mens vi talte om "Bygning af en Leadership Factory", inspirerede vi definitivt os alle.
"Lidenskab er den magiske ingrediens, der giver en million ledere mulighed for at blomstre"

Prakash-Iyer-at-PMLnD18Damodar Padhi, VP og global leder af talentudvikling, Tata Consultancy Services talte om, hvordan TCS har innoveret 5As of Learning til at positionere læring som en vigtig mulighed for erhvervsliv og menneskers vækst globalt.


Spol frem til 2019 ...


People & Matters L&D Conference 2019 sigter mod at tilbyde fuldt fokus på de afgørende aspekter af læringslivscyklussen lige fra at udvikle en fortælling om dygtighed til strategi til design til udførelse og påvirkning. Dette er noget, vi vil anbefale at tage tid til.

Som L&D leder, kan du hente værdifuld indsigt for at udnytte din træningsindsats og gøre en forskel uden at hindre relevansen. Lad dine læringsmetoder og strategier stå tidens prøve. Lær hvordan du kan være frontløber og bedst opfylde din organisations træningsbehov. Du ønsker at transformere dine læringsløsninger med fejlagtige ændringer af tider, ikke?

Her er listen over alle de fremtrædende talere, der vil oplyse dig i år.

Højttalere


Bliv sat og hold dig tunet, da følgende udstillere vil være derude, alle klar til at vise deres arbejde i lærings- og virksomhedens træningsrum. Vi vil meget gerne have dig med os. Så gemme datoen bedre 🙂

Det er ikke hver dag, vi kan tilbyde dig nogle fantastiske rabatter. Så endnu en grund til dig at glæde dig! Vi har en kuponkode lige til dig.

Brug kuponkode eLucidLMS @ LND at benytte en eksklusiv 40% rabat om delegeret registrering.Vi har nogle gode nyheder til virksomhedslærere såvel.

Du kunne tag fat træningsopgaver / muligheder hos flere virksomheder. Det People Matters L&D Conference finder sted den 6. november 2019 på Grand Hyatt, Mumbai. Det skal du bare tilmeld dig på vores stall # E5. Fantastisk måde at udnytte din viden og ekspertise, ikke? Vi håber at se dig der!

Du er velkommen til forbind med os i tilfælde af spørgsmål. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Stillingen eLucid på People Matters L & D Conference 2019 optrådte først på WisdmLabs.