Wisdm-spil til WordPress - Det er farvel. Men ikke, slutningen.

Beslutningen om at afbryde et produkt er vanskelig. Du tænker på eksisterende kunder; den effekt, det ville have på dem. Det er det, der betyder mest. Når konsekvenserne er minimale, er det tid til at tage et opkald og gå videre.

Wisdm-spil til WordPress - Et plugin, der tilskynder til læring med leg


Vi har altid været involveret i e-learning-branchen. Det er fordi vi altid har ønsket at skabe en indflydelse i uddannelsesområdet. Uanset om det er gennem forskellige LearnDash-plugins vi har oprettet, vores Moodle-pluginseller vores virksomhedsuddannelsesplatform, vi sørgede for, at vi bidrog på enhver lille eller stor måde.

Wisdm Games var vores indsats for at opbygge en lære-som-du-play-udvidelse til det mest populære læringsstyringssystem på WordPress - LearnDash. Vores tanker var, at dette ville være et pænt plugin til at engagere studerende. Og det var det.

Vi fik oprindeligt et godt svar. Men efterhånden som tiden skete, indså vi, at plugin ikke havde meget omfang med hensyn til funktioner eller tilpasningsevne.

Stop af support til Wisdm-spil til WordPress-plugin


Efter omhyggelig overvejelse og måneder med analyse eller købs- og brugsmønstre har vi besluttet at afbryde Wisdm Games-plugin.

Dette betyder, at du ikke længere kan købe en ny licens eller forny din eksisterende. Hvad angår vores nuværende kunder, vil vi tilbyde support indtil licensens gyldighed (i tilfælde af en årlig licens). Men vi vil ikke lancere flere opdateringer.

Hvis du ejer en livstidslicens, løser vi eventuelle fejl eller problemer indtil 30. november 2019.

Vi har bygget Wisdm Games-plugin, der skal være kompatibelt med WordPress og LearnDash. Vi ser ikke nogen problemer, som dukker op, selv med kommende versioner, men vi kan ikke garantere glatte funktioner. Her er nogle alternativer, du kan vælge:

  • WP Quiz: Opret interaktive og engagerende quizzer (du har muligvis ikke de samme indstillinger som "millionær", men der er muligheder for at oprette Facebook-lignende quizzer, som kan være lige så spændende)

  • WHA krydsord: et gratis plugin, der giver dig mulighed for at oprette krydsord

  • Hangman: at oprette et hangmanlignende spil og føje det til dit WordPress-websted


Bemærk, dette er kun vores anbefalinger, og vi tager ikke ansvar for plugin-operationer. Det er bedst at diskutere eventuelle spørgsmål med plugin-leverandørerne, inden de vedtager disse produkter.

Ser frem til


Selvom det er slutningen af ​​vejen for Wisdm Games. Vi er ikke færdige endnu. Vi ønsker at fortsætte med at innovere og fortsætte med seje løsninger, der vil gavne e-learning-samfundet på enhver mulig måde. Vi er lige her, hvis du har spørgsmål, tvivl eller bekymringer. Kommentar nedenfor eller nå ud til [email protected]bs.com.

Adios.

Posten Wisdm-spil til WordPress - Det er farvel. Men ikke, slutningen. dukkede først op på WisdmLabs.