Sådan sikres dine LearnDash LMS-skalaer med din virksomhed: 9 Sure-fire væksthacks

blended-learning-kursus

Lad os starte med et simpelt scenario - du har et LearnDash baseret LMS, med et par onlinekurser på det. Du markedsfører dem på tværs af alle sociale medieplatforme og formår at få en anstændig mængde trafik til dit websted.

Når populariteten af ​​dine onlinekurser øges, er du klar over, at dine kurser har et reelt potentiale. Du begynder at oprette flere kurser og er nu klar til at tage dit LearnDash-websted til næste niveau. Så hvad er egentlig dette næste niveau?

Nå, svaret er, at tage dine onlinekurser til et større publikum.

Men en pludselig stigning af elever kan hurtigt overvælde et eLearning-system, der ikke har infrastrukturen på plads til at håndtere belastningen.

Det kan resultere i utilfredse elever, dårlige anmeldelser, tilbagebetalingskrav og alt det andet, du frygter. Din spirende onlinekarriere kan blive reduceret til aske, før du engang klar over det!

Så hvordan forbereder du dig på denne vækst og undgår katastrofe? Du gættede det. Svaret er at forberede sig på vækst.

Lad os finde ud af, hvordan!

# 1 Få en passende hostingplan

Til at begynde med skal du foretage en grundig gennemgang af din nuværende hostingudbyder.

Stod du over for problemer med din nuværende vært? Er støtten god nok? Garanterer det 99% oppetid? Hvor meget ekstra lagerplads har du brug for?

Et online læringsprogram stiller et unikt sæt krav, når det kommer til den type medier (videoer, billeder, lyd), der er inkluderet i kurset, og antallet af brugere, der får adgang til indholdet på samme tid.

Hvis du er tilfreds med din vært, kan du altid flytte til en opgraderet plan, som de tilbyder. I det mindste vil du måske overveje at give slip på en delt hostingplan, hvis du bruger en.

Hvis du imidlertid leder efter alternative indstillinger, er her en liste over nogle gode hosting-udbydere, som vi vil anbefale.

Hvad er Managed Hosting?

Typisk er administrerede hostingudbydere ansvarlige for dine sikkerhedsopdateringer, teknisk support, systemvedligeholdelse, oppetidsovervågning, plugin-opdateringer, sikkerhedskopier og lignende.

Nogle administrerede værter tilbyder endda en menu med tilføjelsespakker, der spænder fra basale servicetilbud til dyrere bundter af mere avancerede tjenester. I de fleste tilfælde kan administrerede hostingtjenester tilpasses til dine specifikke forretningsbehov.


# 2 Optimer til hastighed


En forsinkelse på to sekunder i sideindlæsningstiden kan øge afvisningshastigheden med mere end 100%. ”(Akamai)
Hvis dit websted ikke indlæses hurtigt nok, vil dine brugere i sidste ende komme til deres konkurrence. Du er sandsynligvis allerede klar over dette, men endda Google betragter din sidehastighed som en af ​​de vigtigste rangeringsfaktorer i dens søgealgoritmer.

Kort sagt betyder hastighed noget. Jo hurtigere dit websted er, jo bedre er din placering.

For virkelig at øge dit websteds hastighed skal du optimere alt fra billeder til databasen og endda din kode. Den gode nyhed er et par off-the-shelf plugins kunne hjælpe dig med nogle af disse optimeringsopgaver. Her er en liste, der kan komme godt med:


 1. WP hurtigste cache: Denne plugin bruges typisk til hurtigere gengivelse. Det opretter en statisk HTML-fil, så flere brugere når den samme statiske side i stedet for at få siden gengivet gentagne gange.

 2. WP Super Minify: Dette plugin kombinerer og komprimerer HTML-, JavaScript- og CSS-filer for at reducere den tid, det tager dit websted at indlæse.

 3. WP Smush: Ved hjælp af dette plugin kan du sikre din billeder komprimeres så den samlede størrelse reduceres, men integriteten og kvaliteten af ​​billederne forbliver intakte.

 4. BJ Lazy Load: Hvis din webside er tung, eller indeholder mange billeder, vil indlæsningstiden naturligvis være langsommere. Når dette plugin bruges, indlæses din webside ikke længere på én gang. I stedet for at indlæse indhold, som seeren ikke er klar til at få adgang til, forsinker pluginet indlæsning af det, indtil brugeren er klar. Når seeren ruller langs, erstattes indhold iframes med pladsholdere, så websiden indlæses hurtigt bit for bit i stedet for alt på én gang. Kort sagt hjælper plugin 'Lazy Load' indholdet på dine websider.

 5. WP-Optimer: Dette plugin giver dig mulighed for at rydde op og optimer din database for at få det til at køre bedre.For så vidt angår de regelmæssige husholdningsopgaver, har plugins du dækket. Men der er mere ved at opnå supersoniske webstedshastigheder, som dette. En avanceret optimeringsstrategi vil indebære, at du kommer ind i din kode, implementerer strukturerede data og måske endda aktiverer 'Accelerated Mobile Pages'.

# 3 Stram sikkerheden


Millioner af websteder, WordPress og ikke-WordPress, bliver inficeret med malware på ethvert givet tidspunkt.

Et sikkerhedsbrud på dit websted kan forårsage alvorlig skade på din eLearning-forretning. Hackere kunne stjæle dine studentdata, dit websted kan bruges til at distribuere ondsindet kode, eller det kan endda blive ødelagt eller ødelagt.

Brug af et WordPress-sikkerhedsplugin er en fantastisk måde at sikre dit LearnDash-websted. Disse plugins hjælper dig med at sikre din læringsplatform og blokere enhver form for brute force-angreb på dit websted.

Her er en liste over nogle af de sikkerhedsplugins, du kan arbejde med:
Bemærk venligst:

Du behøver kun bruge et plugin fra denne liste. Aktivering af flere plugins kan føre til inkompatibiliteter, fejl eller andre problemer på dit websted.

Hver af disse plugins tilbyder nogle unikke sikkerhedsfunktioner. Du skal evaluere dem alle og vælge den, der bedst passer til dine behov.

Når det er sagt, har vi arbejdet med Sucuri for et antal klientwebsteder og fandt, at det var det bedste. Hvis du er nysgerrig efter, hvad der gør det så specielt for os, kan du gennemgå nedenstående uddrag.

Hvorfor vi elsker at arbejde med Sucuri


succuri

Nå, for det første er Sucuri branchens førende og et af de bedste WordPress-sikkerhedsplugins på markedet, og med god grund. Det tilbyder en række ess-sikkerhedsfunktioner som:

 • sikkerhedsaktivitetsrevision

 • overvågning af filintegritet

 • malware-scanning

 • overvågning af sortliste

Det beskytter også dit websted mod DOS-angreb, Zero Day Disclosure Patches, brute force-angreb og andre scannerangreb. Derudover holder det en log over alle aktiviteter og holder disse logfiler sikkert i Sucuri skyen. Så hvis en angriber er i stand til at omgå sikkerhedskontrollerne, vil dine sikkerhedslogfiler være sikre i Sucuris sikkerhedsoperationscenter.

Her er hvad vores interne sikkerhedsekspert har at sige om det.
Den bedste ting, Sucuri tilbyder, er Web-applikations Firewall. Ethvert andet sikkerhedsværktøj derude registrerer og blokerer den dårlige HTTP / HTTPS-trafik, når den rammer dit websted. På den anden side filtrerer Succuri denne trafik på sin egen CDN, inden den endda når dit system. Dette hjælper også med at begrænse brugen af ​​dine serverressourcer.# 4 Automatiser dine administrative opgaver


En af de mest indlysende foranstaltninger, du skal tage, mens du administrerer et stort websted, er at aflaste så mange administrative opgaver som du kan.

Når du arbejder med et lille antal studerende, svarer på forespørgsler, sender introduktions-e-mails til nye elever og opretholder et diskussionsforum virker det måske ikke som en stor indsats. Men når din eLearning-virksomhed vokser, vil det ikke vare længe, ​​før du finder dig overbelastet med administrative opgaver, der trækker dig væk fra alt det værdifulde arbejde, som du faktisk burde fokusere på.

Det er her automatisering kan være en komplet frelser. F.eks LearnDash-gruppe registrering plugin hjælper dig med let at håndtere bulk tilmeldinger og LearnDash-underretninger hjælper med at automatisere de underretninger, du har brug for at sende til dine elever (og det er gratis helt gratis!).

Det punkt, jeg prøver at gøre her, er, at hvis du faktisk er på udkig efter hjælp, kan du nemt finde LearnDash-specifikke plugins eller endda generisk software til marketingautomation eller Chatbots (som sprød og Zendesk) osv., der kan gøre dit job lettere.

LearnDash understøtter også integration med det populære automatiseringsværktøj Zapier. Dette værktøj hjælper dig med at få alle dine forskellige apps og værktøjer til at arbejde perfekt sammen med hinanden.

# 5 Bliv kreativ med dine kursusregistreringer


Når du har oprettet dine onlinekurser, skifter dit fokus til at køre i trafik. Nu er normen at få flere mennesker til at opdage dine kurser for at opnå mere overskud. Imidlertid bliver eLearning-iværksættere mere og mere kreative, når det kommer til køreresultater. Naturligvis skal du og din virksomhed følge med.

En sådan strategi er at udnytte 'Eksklusivitetsfaktor' eller som nogle foretrækker at kalde det,Føre Of MIssing Out’.

Her er kurserne ikke tilgængelige på alle tidspunkter. I stedet åbnes tilmelding til et kursus for kun en lille tidsramme. Sig for eksempel i løbet af den første uge i hver måned. Disse typer lanceringer er med til at skabe en følelse af presserende hastighed, der pisker dit publikum til en købe vanvid.

Det er en ekstremt kraftfuld teknik. Ikke kun rulles flere studerende tilbage, men i slutningen har du også et ekstra aktiv i dit konverteringsarsenal. Nogle gætter om, hvad det kunne være?

Det er en e-mail-liste over varme kundeemner, der allerede er interesseret i at få hånden på et af dine kurser.

Her er en liste over nogle andre måder at tage kontrol over dine kurser på:

 • Angiv en tilbagevendende betalingsplan: Lad os overveje, at du tilbyder et onlinekursus for $ 1000. Dine elever er måske ikke villige til at betale den enorme sum på forhånd. Et kurs i denne størrelsesorden kan tage et par måneder at gennemføre. I dette tilfælde sænker prisen på fire månedlige betalinger på $ 250 hver, sænker barrieren for indrejse for eleverne.

 • Tilby freemium-kurser: Kursuspersoner tøver ofte med at betale en enorm sum penge på én gang. Mere når de er bekymrede for kvaliteten af ​​dit kursus. I sådanne tilfælde hjælper et introduktionsfrit kursus dem med at vurdere dit program, så de let kan tage beslutningen. Dette mikrokursuskursus kan fungere som en stor krok, når det gælder stigende tilmeldinger.

 • Begræns tilmelding, når det er muligt: Begrænsning af tilmeldingsperioden ved enten at begrænse klassestørrelsen eller indstille datoer for tidsbegrænsning lukker forsinkelsesinstinktet og hjælper med at lukke salget hurtigere.


# 6 Brug af elever genereret indhold


Og for at gøre det, skal du få dine elever til at omdanne deres passive rolle til en aktiv. Elever-genereret indhold kan være i form af online-præsentationer, videoer eller endda links til nyttige informationskilder.

Opmuntring af elever-genereret indhold i eLearning fremmer peer-to-peer-interaktion, hvilket øger viden blandt dine elever. Men du har måske moderat de oplysninger, der vises på din platform.

En anden ting, du kan gøre, er at genkende individuelle elever, der bidrager med det bedste indhold og opmuntre dem med et lille tegn på påskønnelse.

Her er et par ideer, der kan hjælpe med at få dine elever til at bidrage:

 • Start et diskussionsforum til dit onlinekursus.

 • Organiser online-diskussioner på ugentlig eller månedlig basis.

 • Lav en intern Wiki, eller opret et sted, hvor eleverne kan dele nyheder, artikler og essays.

 • Brug sociale læringsplatforme

 • Gør webinarer og har spørgsmål og spørgsmål

Den vigtigste afledte af denne øvelse er indsigt, som du får i din lærers psyke.

Du får forstå, hvordan de tænker, hvad der interesserer dem, hvilke emner de har mere tilknytning til, hvad der fungerer og ikke fungerer for dem osv. Alle disse oplysninger kan være nøglen til at generere kvalitetskursusindhold i fremtiden, der vil appellere til til dit publikum.

# 7 Gør rapporter og Analytics til din bedste ven


En god forståelse af rapporter og analyser vil hjælpe dig med at tage effektive beslutninger og flytte din virksomhed i den rigtige retning.

Du kan implementere analyser og rapporteringsmetoder på dit websted med Pro-panel af LearnDash, som er tilgængelig, når du abonnerer på deres PLUS- og PRO-pakker. Det har et godt designet instrumentbræt, der giver dig en fuldstændig idé om de tal og statistikker, der vedrører dine onlinekurser.

Sandheden skal siges, der er en række måder, du kan indsamle data på. Ud over LearnDashs indbyggede rapporteringsmoduler, kan du altid henvende dig til Google Analytics, det Brugerindsigt værktøj til LearnDash, eller endda har et tilpasset rapporteringsmodul til dit websted.

En anden meget vigtig ting at gøre ville være at etablere et stærkt feedback-system. Det WISDM LearnDash-vurderinger, anmeldelser og feedback plugin kan hjælpe dig med det.

Det egentlige spørgsmål her er, hvad gør du med alle disse data?

Webstedsanalyse kan fortælle dig meget om, hvordan besøgende interagerer med dine websider og e-mails, men at vide, hvordan disse data skal informere din marketingstrategi, er en helt anden sag.

Jeg giver dig ikke en analytisk lektion her, men du skal være klar over et par ting, når det kommer til at indsamle og bruge alle dine oplysninger.

Spørgsmål som "Hvad er de tre vigtigste prioriteringer for dit websted?" Eller "Hvad er dine nøgleprestationsindikatorer (KPI'er)?" Er smukt bord. Hvis du leder efter 'handlingsmæssige indsigter', skal din tilgang muligvis være lidt anderledes.

Der er en simpel formel, der kan være til hjælp:
Sig, dit næste kortsigtede mål er at "øge din kursusindmeldingsgrad". For at opnå dette skal du:

Observer og forbedrer x (Overhold dine 'klikfrekvenspriser' og forbedring af din 'opfordring til handlinger')

Reducer y (Reducer enhver form for modstand mod tilmelding. For eksempel, hvis du finder ud af, at dine elever ikke tilmelder dig på grund af manglen på information om kurset, kan du arbejde på dine beskrivelser eller måske endda give gratis adgang til den første lektion .)

Find ud af, hvordan du implementerer z (Når du først har gjort dit bedste for at forbedre alle konverteringselementerne på dit websted, kan du overveje at opsætte henvisningsprogrammer, der får dig yderligere tilmeldinger.)

At forstå webstedsanalyse kan være vanskeligt, men det er værd at tage sig tid til at lære. Uden brugerdata skyder du praktisk talt i mørke. Og det begrænser naturligvis dit potentiale, når det gælder at øge kursussalget og endda hindre dit websteds brugeroplevelse.

# 8 Behold din målgruppe


93% af kunderne foretager sandsynligvis gentagne køb hos virksomheder, der tilbyder fremragende kundeservice. (HubSpot Research)
Kan du se det? Jo bedre du betjener dine elever, desto større er sandsynligheden for, at de kommer tilbage for mere.

Ja, din branche har ikke teknisk brug for, at du "betjener" dit publikum, men du behøver at holde dem underholdt.

Dagens teknologi gør det muligt for dig at styrke dit kursus nøglemål ved blot at fortsætte med at samarbejde med dine studerende, selv efter at deres kursus er afsluttet.

Ideen er enkel - når eleverne har afsluttet deres kursus, skal du fortsætte med at interagere med dem i et par uger. Send fortsat mini-quizzer, der kun er et eller to spørgsmål, og giver dem nyttige tip, der vedrører indholdet, infografikken og mikrovideoerne.

Dit mål er at fange deres opmærksomhed i et minut eller to og trække dine kursusmål tilbage til fronten af ​​deres sind.

Jeg får kridt ud a 'Post-training engagement strategi' for dig som et eksempel her.


 • Efter 1 dags kursusafslutning - Introduktion: Send en lykønskningsmeddelelse og informer dem om den kommende engagementsserie efter træning. • Efter 3 dages kursusafslutning - Mini-quiz: Send et spørgsmål til et eller to spørgsmål, baseret på de vigtigste begreber på dit kursus. Hvis de får det forkert, kan du blot give svaret og linket til et afsnit i kurset, hvor det er forklaret mere detaljeret. • Efter 5 dages kursusafslutning - Sjov kendsgerning: Send en kort sjov faktum, der vedrører dit kursusindhold. • Efter 8 dages kursusafslutning - Infographic eller mikro-video: Send en infographic, der demonstrerer de vigtige koncepter eller nøgleudtagninger på dit kursus. • Efter 10 dages kursusafslutning - Mini-quiz: Stil dem et eller to spørgsmål om infografien (eller videoen), som du sendte et par dage tidligere. • Efter 11 dages kursusafslutning - Hurtig tip: Send et kort nyttigt tip relateret til implementering af dit indhold. • Efter 14 dages kursusafslutning - Casestudie: Du kan sende dem en reel case study af nogen, der anvender undervisningen på dit kursus. Det skal demonstrere et resultat, som dine elever prøver at opnå.

 • Efter 30 dages kursusafslutning - Kursanbefaling: Foreslå et par relaterede kurser, der kan hjælpe din lærer med at få mere viden i forbindelse med domænet.Husk, at engagementplanen efter træningen er beregnet til at være kort, enkel og direkte.

Denne plan var bare en af ​​de mange ting, du kunne gøre. Faktisk kan du have en separat engagementsplan for, når brugere aktivt tager dit kursus. Den bedste måde at fremme denne form for forlovelse er at bruge planlagt LearnDash-underretninger eller endda e-mail auto-responders. E-mail-tjenester som MailChimp eller Sendy hjælper dig med let at konfigurere dette.

# 9 Gå all-in med affiliate marketing


Kort sagt tillader du andre iværksættere, webstedsejere eller bloggere i din niche at tilmelde dig og begynde at promovere eller sælge dine kurser. Til gengæld betaler du tilknyttede virksomheder en procentdel af salget, når de leverer en besøgende til dit websted, og at besøgende køber dit kursus.

Denne provisionsprocent besluttes generelt af dig, men kan variere fra en niche til en anden, afhængigt af prisen på dit produkt eller endda det tilknyttede selskab, du har at gøre med.

Sådan kan du komme i gang:

 • Få eksperter om bord: Du får succes med et halvt dusin velerfarne tilknyttede selskaber, der forstår dit emne og dit publikum end med flere mindre effektive.

 • Optimer din tilknyttede rekrutteringsside: Opret en side på dit websted dedikeret til dit tilknyttede program, og gør det til centrum for dine partnerskabsprogrammer.

 • Spred ordet på sociale medier: Sociale medier behøver ikke være begrænset til Facebook eller tilknyttet. Du skal finde ud af, hvor dine ideelle tilknyttede selskaber hænger ud.

 • Netværk ved branchearrangementer: Netværk sætter dig i direkte kontakt med de rigtige mennesker. De kan lære om dit kursus fra dig personligt og bruge oplysningerne, mens de promoverer dit kursus.

 • Nå direkte ud til påvirkere i din branche: Der er masser af påvirkere, der måske kan hjælpe med at sælge dit onlinekursus for nogle ekstra penge. Se efter bloggere, podcasters eller endda andre kursusudbydere, der dækker tilstødende emner.

Disse få punkter hjælper dig med at komme i gang med dit affiliate marketing-program. At vokse dit program kræver markedsføring af sin egen art. Men når du først har opbygget et stærkt netværk af tilknyttede virksomheder, vil de ikke kun vokse din virksomhed for dig, deres succes vil bygge på sig selv for at rekruttere flere tilknyttede virksomheder.

Et eller andet sted nede på dette link kan du ansætte en fuldtids tilknyttet manager, og de kan tage sig af de daglige tilknyttede aktiviteter, så du kan fokusere på din kernevirksomhed.

En god tilknyttet manager ved, hvordan man styrer og skalerer et tilknyttet program. De danner forbindelser, skaber vindende reklamemateriale, letter tilknyttede konkurrencer og giver nye ideer til promovering. Hvis de gør et godt stykke arbejde, kan dit tilknyttede program blive et af dine største aktiver.

Endelig note


Bare et par andre tip. Du skal opgradere til den nyeste version af LearnDash 3.0. Det hyldes som en spiludveksler af brugerne og sætter nye standarder for onlinekurser i hele eLearning-branchen.

For det andet skal du have en robust plan for vedligeholdelse af indhold på plads. Det anbefales, at du gennemgår og reviderer dit indhold hvert kvartal. Lav en klar tjekliste, der skal følges, som at opdatere eller inkludere en ny liste med lektioner eller tekst, der skal ændres med tiden, genindspille videoer, tage nye skærmbilleder osv. Når du er i eLearning-virksomheden, er intet mere skadeligt for din salg end forældede oplysninger.

Endelig skal du investere i en mobilapp til LearnDash. I dag får vi adgang til det meste af vores information via vores mobiltelefoner. En mobilapp kan øge studenternes engagement, gøre dit indhold mere tilgængeligt, skabe mere værdi for dine studerende og øge dit brand-synlighed. At eje en mobilapp til din eLearning-forretning i dag er blevet lettere end nogensinde og er et overlevelsesspil for din online forretning.

Det handler om det lige nu.

Hvad tager du ved at skalere en eLearning-virksomhed? Er der et andet væksthack, der fungerede for dig? Måske nogle gode LearnDash-plugins, der hjalp dig undervejs?

Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Indlægget Sådan sikres dine LearnDash LMS-skalaer med din virksomhed: 9 Sure-fire væksthacks dukkede først ud på WisdmLabs.