Sådan forberedes din LearnDash LMS til træning i soft-færdigheder

learndash-soft-færdigheder


Ifølge en undersøgelse fra LinkedIn, 59% af de 291 ansat ledere, der blev undersøgt, mener, at soft-skills er vanskelige at finde. Med 'Kommunikation' på toppen af ​​listen, var 'Teamwork', 'Social Skills' og 'Interpersonal Communication' blandt de 10 mest efterspurgte soft-færdigheder, der blev optaget.

Bløde færdigheder og evner forbereder din arbejdsstyrke til din organisations langsigtede succes. Når alt kommer til alt kræver næsten ethvert job, at medarbejderne engagerer sig med andre, enten i eller uden for din organisation. Det hjælper med at opbygge en positiv arbejdskultur, reducerer friktion og øger medarbejdertilfredsheden.

Når unge medarbejdere er mere vant til at sende tekst end at tale, ser de ofte ud til at komme til kort over interpersonelle evner. Men træning er uundgåelig. At forberede sig på at træne din arbejdsstyrke til netop dette færdighedsæt vil være lidt anderledes i forhold til træning af hårde færdigheder. Især med hensyn til tilgangen og implementeringen.

Hvad der gør Soft-Skills Training til en udfordring


Hårdfærdigheder er tekniske evner, der er jobspecifikke. De kan erhverves fra uddannelse, certificeringer, træning og arbejdserfaring. Disse færdigheder kan undervises, er målbare og har evnen til at blive testet gennem eksamener og praktiske opgaver.

På den anden side er Soft-færdigheder ikke så specialiserede. Disse egenskaber er mere generelle og fokuserer hovedsageligt på en persons evne til at kommunikere.

For at være ærlig, den 'ændring', du vil foretage dig med denne form for træning, er en meget personlig. Den virkelige udfordring her er at gøre din arbejdsstyrke opmærksom på deres 'blødere' mangler og vigtigheden af ​​at arbejde på dem. Medmindre du får dem til at tage initiativ på et personligt niveau, er der kun så meget, du kan gøre.

Sådan forberedes din LearnDash LMS til soft-træning


uddannelse-på-learndash-LMS


Der er to kritiske dele af ethvert træningsprogram. Det ’Gennemførelse’, og ’Evaluering’.

I modsætning til andet ellers gør et par relevante kurser eller certificeringer i den indledende træningsfase ikke jobbet. Du bliver nødt til at inkorporere subtile og effektive øvelser konsekvent i lang tid, selv efter at en medarbejders formelle uddannelse er afsluttet.

Årsagen er ret ligetil. Som jeg nævnte tidligere skal soft-skills udvikles og ikke læres.

Det andet niveau i dette træningsprogram er selvfølgelig at måle resultatet af din træningsindsats for gradvist at forbedre og strømline programmet.

Lad os så diskutere, hvordan du får din LearnDash LMS til at imødekomme dine træningsbehov, uden videre.


Bemærk: Hvis du er i de indledende stadier med at oprette din LearnDash-baserede virksomhedsuddannelses-LMS, denne artikel dækker nogle grundlæggende, der kan være til hjælp.

# 1 Sæt målbare mål


Målbare mål


Sporing af fremskridt og måling af resultater virker ofte som noget, der kommer efter. At sætte et mål hjælper dig dog med at fokusere din indsats i den rigtige retning.

Du kan bruge dit LearnDash-system til at indstille præstationsbaserede målinger der giver ledere og vejledere mulighed for at tildele milepæle og observere fremskridt.

De vigtigste resultatindikatorer inkluderer:

  • Reduktion i utilfredse kunder, der modtog teknisk support

  • Reduktion i tidsforbrug i møder

  • Forbedrede klientopbevaringsgrader

  • Bedre kommunikation på arbejdspladsen og et højere niveau af medarbejderengagement

  • Stigning i antallet af gange, som ledere giver positiv feedback

  • Stigning i salget af en bestemt produktserie


Ved at holde styr på disse indikatorer kan du se, hvilke bløde færdigheder der bruges på jobbet. Det giver dig også solide data om, hvordan du kan tilpasse dine træningsaktiviteter til bestemte jobprofiler.

# 2 Brug lyd, video og interaktivt indhold


Audio- og videobaseret indhold


Da LearnDash er bygget på WordPress, kan du stole på fleksibiliteten i din LMS.

Når det kommer til videoer, har du to muligheder. Du kan enten være vært for dit videoindhold ved brug af den indbyggede filoverfører i WordPress, eller du kan uploade din videofil til en tredjepartsvideohosting som Youtube eller Vimeo.

Tilsvarende kan du i tilfælde af en lydfil uploade dine .mp3-, .m4a-, .ogg- eller .wav-filer til dit WordPress-mediebibliotek og indsætte filen direkte i dit kursus. Eller du kan uploade disse filer på SoundCloud, der stort set er som Youtube til lyd.


PRO TIP:

Vi anbefaler normalt at bruge tredjeparts tjenester i tilfælde af videoer.

Dette minimerer risikoen for at bringe din server på knæ, når anmodninger om store videofiler overskrider kapaciteten på din server.

Det sparer dig også besværet med at kode mindre versioner af dine videoer med lavere opløsning til levering til mobile enheder som telefoner og tablets, såvel som levering til brugere med langsommere internetforbindelser.


Med hensyn til din indholdsleveringsstrategi kan du blive ekstremt kreativ med den.

Interaktiv træning er en af ​​de mest effektive måder at coache din arbejdsstyrke på bløde færdigheder. Du kan rulle ud interaktive quizzer, adaptivt indhold baseret på din trainees ydeevne, uklare klientopkald, og endda præsentationer; som alle dine LearnDash-system kan hjælpe dig med.

# 3 Implementere mikrolæring


Vil du virkelig bruge den traditionelle brandslangetilgang til træning, hvor eleverne er oversvømmet med mere information, end de kan absorbere på én gang?

en ideel soft-training træningsmodul vil sætte det maksimale fokus på praktiske aktiviteter på stedet. I dette tilfælde bliver minimering af den tid, der bruges på teoretisk læring, normen.

Enkeltkonceptindlæringen eller ”tynde skiver” -tilgangen antyder, at hver eLearning-involvering på grund af korte opmærksomhedsspænd skal omfatte et enkelt emne ad gangen.

Hvordan får det til at ske? Det er rigtigt. Du tager til en mikrolæringsstrategi, hvor du give dine medarbejdere kort forbrugsstofindhold.

Dykning af din træning i stykker af små bid vil hjælpe dig med let at integrere små klods i information i dine medarbejders daglige aktiviteter. For eksempel kan du have en e-mail-kampagne efter træning der giver dine elever deres daglige pille med viden om bløde færdigheder.

# 4 Brug gamification


Skjul produkter eller kategorier


Gamified læringsmoduler forventer, at eleverne tænker hurtigt og anvender rationale for at håndtere kommende problemer. Dette hjælper eleverne med at udvikle basale lederegenskaber såvel som de nødvendige administrationsevner.

Gamification primært hjælper med at forbedre centrale resonnementer, empati eller den udvikling af analytiske og kommunikative færdighederblandt dine praktikanter. En anden fantastisk ting er, at det hjælper med at producere målbare resultater og giver øjeblikkelig adgang til ydelsesfeedback.

Ved at implementere et belønningsbaseret system på LearnDash til et specifikt sæt aktiviteter, kan du opfordre medarbejderne til at udføre foruddefinerede opgaver på en ordnet måde. Selv hvis du bruger en grundlæggende spilkomponent som en førende bord, brugerne ved straks, hvor de står blandt deres kammerater.

Hvor ofte finder du dine unge medarbejdere, der spiller Pokemon Go, PUBG eller Fortnite på arbejdet? Lidt for ofte, ikke? Den rigtige der er desto mere grund til at spille dine træningsmoduler til soft-skills.

# 5 Opret gruppebaserede læringsprogrammerSom jeg nævnte tidligere, er den bedste måde at hjælpe dine praktikanter med at forbedre deres soft-færdigheder at give dem den maksimale mulighed for at implementere det, de har lært. Gruppebaserede læringsprogrammer er ekstremt effektive, især når du ønsker at bygge en samarbejdsmæssigt læringsmiljø.

Dit gruppebaserede træningsprogram kan omfatte alt fra sjove teambuilding-aktiviteter og løbende diskussioner til regelmæssig interaktion med kolleger på dit LMS.

Det eLumine tema til LearnDash vil hjælpe dig med at integrere en række fantastiske funktioner på din eksisterende platform. Det giver dine elever adgang til alle de nødvendige oplysninger (deres profil, præstationer, kurser, grupper, meddelelser og meddelelser) fra en enkelt grænseflade.

Det giver subtile, men effektive nudges, der tilskynder dine medarbejdere til at deltage.

# 6 Giv løbende feedbackKommunikation er vigtig, og også feedback er. At hjælpe dine medarbejdere med at forbedre deres soft-skills er mere en praktisk proces.

Du er nødt til at bringe en kultur for samarbejde, hvor kolleger deler konstruktiv feedback med hinanden. Denne type vurdering kan være i form af peer evaluering, feedback fra den nærmeste vejleder eller træner, underordnede, eller endda eksterne interessenter som kunder, leverandører og mentorer.

Naturligvis vil digitalisering af så meget af processen som du kan ved hjælp af din LMS hjælpe med at fjerne en betydelig del af vægten fra dine skuldre.

Det Bedømmelser, anmeldelser og feedback til LearnDash tilbyder alle de grundlæggende feedbackfunktioner, du har brug for til dine onlinekurser. Men hvis du ønsker at innovere med funktioner som enanonym feedback, undersøgelser med MCQ'er, og lignende, kan du altid tilpasse din LearnDash LMS.

Afsked ord


Der nægter ikke, at medarbejdere med gode bløde færdigheder er et aktiv for virksomheden. Med et godt træningsprogram for soft skills, kan du forvente en stigning i produktivitet i virksomhederne og en forbedring af arbejdsstyrkesamarbejdet.

Den bedste del ved at bruge LearnDash til denne form for træning (bortset fra det faktum, at det er helt tilpasses) er, at ikke kun dine træningsomkostninger, men selv dine udviklingsomkostninger vil være markant mindre. Hvis du har budgettet eller leder efter professionel assistance, kan du altid kontakte vores team af LearnDash-udviklingseksperter at hjælpe på den front.

Bolden er på din bane nu. Alt hvad du skal gøre næste er at udvikle en bundsolid træningsplan med bløde færdigheder. Når du først har fundet ud af din strategi, er vejen frem at bringe dig LMS op til hastighed.

Indlægget Sådan klargøres din LearnDash LMS til soft-skills-træning kom først på WisdmLabs.