Afslut pop-ups til WordPress - Den påviste strategi for at øge salget

Dette er et gæstepost af Kate Lynch. Hvis du gerne vil bidrage til vores blog, er du velkommen til kom i kontakt med os.


wordpress-exit-intent-eksempel

Marketingfolk undgår ofte popups på grund af en tilknytning til generisk, påtrængende meddelelser, men der er forskellige måder at udnytte popups uden at skade kundeoplevelsen. Desuden tilbyder popups en række fordele i forhold til alternative måder at drive trafik, abonnementer og salg på.

Pop-ups er mere komplicerede end nogensinde før, så du ved muligvis ikke, hvordan du begynder at implementere dem i dine kampagner. Denne artikel vil dække nogle af de mest effektive måder at bruge exit-intention-popups på hele dit WordPress-sted. Tilføjelse af blot et par popups kan have en betydelig indflydelse på salget.

Hvad er exit-pop-ups?


Pop-ups kan bruges i en lang række indstillinger, men data viser det popup-intention-popups er en af ​​de bedste muligheder. Disse popups er designet til at vises, når en bruger er ved at forlade dit websted. Selvom det er umuligt at forudsige nøjagtigt, hvornår dette vil ske, har marketingfolk adgang til adskillige værktøjer, der analyserer kundeadfærd og bestemmer det perfekte tidspunkt for at udløse en popup.

Marketingautomationstjenester overvåger normalt brugerens markør for at identificere det rigtige tidspunkt. Når den forlader din webside, er der en god chance for, at den besøgende planlægger at lukke vinduet eller fanen. Når din pop-up vises med det samme, vender deres opmærksomhed tilbage til dit websted og giver dig en ny mulighed for at sælge.

Pop-ups med exit-intention er en fantastisk måde at udvide kundens interaktion og holde dem på dit websted i lidt længere tid. De fører også til højere ordresatser og øger oddsene for, at de tilmelder dig dit nyhedsbrev. Generelt fører længere berøringspunkter til bedre resultater.

Fordelene ved pop-up-vinduer med exit-intention på dit WordPress-websted


Der er flere fordele ved at implementere exit-pop-ups på WordPress. Det fremhævede få er:

Førende generation


De fleste popup-popup-pop-ups tilbyder blymagneter, der giver brugerne en yderligere grund til at blive på webstedet. E-bøger, onlinekurser og andre informationsressourcer er en fantastisk mulighed, men du kan også bruge en simpel rabat for at få dem interesseret i dine produkter.

Brugere har en tendens til at se indgangs-popups som irriterende og distraherende, så du får en meget højere abonnementsrate ved at flytte dine popups til slutningen af ​​deres besøg. Sørg for at udvikle en unik blymagnet, der vedrører din kernemeddelelse - det er vigtigt at differentiere dit brand i de tidlige stadier af kunderejsen.

Reduceret afsked med checkout


Mere end halvdelen af ​​alle online indkøbsvogne opgives, og forladte vogne er en af ​​de øverste kilder til mistede indtægter for e-handelsleverandører. At nedlægge vognforladelse med kun en eller to procent kan føre til en markant vækst i salget.

exit-intent-rabat-eksempel

Forlad hensigt med et rabat tilbud for at reducere forladelse. Billedkilde: OptinMonster


Uventede forsendelsesomkostninger og andre gebyrer er en af ​​de vigtigste grunde til, at brugere forlader onlinebutikker, så du kan tilbyde gratis eller nedsat levering for at give kunderne en chance for at overveje. A / B test forskellige tilbud for at se, hvilke der fører til højere konverteringsfrekvens.

Øget salg


Højere salg er den mest åbenlyse fordel ved popups med exit-intention, og du vil sandsynligvis bemærke en øjeblikkelig forbedring. En lavere nedlæggelsesgrad for vogn holder brugerne på dit websted længere og forbedrer oddsene for, at de foretager et køb.

Forskellige tilbud er målrettet mod forskellige målgruppesegmenter, så overvej at tilpasse dine popups baseret på kundeoplysninger. Brugere, der f.eks. Klikkede igennem fra en produktannonce, var mere tilbøjelige til at være interesseret i et tilbud på dette produkt. Afsendelse af den samme popup til enhver bruger vil have en negativ effekt på salget.

Bedre kundedata


Indsamling af kundedata er kritisk for personalisering i enhver marketingkampagne. Pop-ups med forudgående forsæt hjælper dig med at identificere nye kontakter og omdanne førstegangsbrugere til langsigtede kunder. Det er mere sandsynligt, at de indtaster deres oplysninger, hvis du tilbyder noget til gengæld.

exit-intent-eksempel

Optagelse af kundeemner og kundedata med en exit-hensigt

Dette er din første chance for at lære om hver nye kundeemne, så sørg for at medtage et felt til relevant information. Telefonnumre, fødselsdage, placeringer med mere kan hjælpe dig med at opbygge mere engagerende kampagner. Når det er sagt, er det også vigtigt at holde tilmeldingsprocessen kort for at undgå at vende kundeemner væk.

Sådan forbedres dine WordPress Exit pop-ups


Selvom blot tilføjelse af popup-intention-popups til din digitale markedsføringsstrategi vil have indflydelse på salget, kan du opnå endnu bedre resultater ved konsekvent at forfine din taktik. Dette afsnit dækker nogle af de mest effektive bedste fremgangsmåder til popup-popup-popups.

Målret mod hver annonce


Som nævnt ovenfor fører popups til betydeligt mere salg, når de er rettet mod et specifikt publikum. De mest effektive marketingfolk fremstiller unikt indhold til hver undergruppe for at maksimere konverteringer og give de mest relevante popups muligt.

De fleste marketingautomatiseringsløsninger gør dette enkelt, og de samler de oplysninger, du har brug for for at skabe personer til hver sektion af dit publikum. Tilpasning af dine popup-popup-popups er ikke altid en simpel proces, men det er en af ​​de mest kraftfulde måder at forbedre din tilgang på.

Vær kortfattet


Pop-ups med udgangsindsigt målretter sig mod brugere, der var ved at forlade, så de sandsynligvis ikke ser på annoncen i mere end et par sekunder. Det er derfor kritisk at straks tilbyde en klar værdi, der fanger deres blik og får dem til at overveje.

Nøglen til effektiv popup-popup-popups er at skabe en følelse af presserende karakter og en frygt for at gå glip af tilbudet. Rabatter er ofte den mest enkle måde at øge salget gennem popups. Mange brugere indtaster deres oplysninger blot for at få adgang til tilbudet.

Brug interaktive tilmeldingsformularer


Statiske popups fører til mere salg end intet overhovedet, men dynamisk tilmeldingsindhold fører konsekvent til bedre resultater. Nogle løsninger giver dig mulighed for at oprette gamified formularer for at tilbyde en mere interaktiv registreringsoplevelse.

Igen, A / B-test er den bedste måde at identificere din mest effektive mulighed. Kør hver tilmeldingsformular i lille skala for at se, hvilke der skal bruges på dit websted. Noget mere interaktivt end en standard popup skiller sig ud fra den sædvanlige shoppingoplevelse.

Bed om yderligere oplysninger


De fleste marketingfolk beder om blot et par data, når kontoen oprettes. Selvom det er godt at gøre tilmeldingsprocessen så kort og enkel som muligt, så beder du om mere information, får du flere muligheder, når du segmenterer dit publikum. Brugere, der virkelig er interesseret i dit brand, vil generelt være villige til at give disse data.

Overvej deres e-mail-adresse, kan du overveje at tilføje felter til alt andet, der kan være relevant. For eksempel tilbyder nogle mærker fødselsdagsrabatter for at øge abonnementet og give inaktive kunder en grund til at vende tilbage.

Det er næsten altid billigere at målrette mod eksisterende kunder end nye, så geninddeling af inaktive brugere er en af ​​de mest omkostningseffektive taktikker til at øge salget. Fødselsdag belønninger er en organisk måde at nå ud til enhver bruger og holde dit brand frisk i deres sind. Du kan også bede om deres telefonnummer, placering og mere afhængigt af din tilgang til segmentering.

Afsendelse af for mange e-mails er en af ​​de mest almindelige faktorer bag en høj afmeldingshastighed, og du kan justere din frekvens ved at spørge brugere, hvor ofte de gerne vil høre fra dig. Dette tilføjer gennemsigtighed til kundeforholdet og sikrer, at hver bruger modtager e-mails med den rigtige frekvens.

3 førende popup-værktøjer til exit-intention til WordPress


Når det kommer til popup-popup-popups, er der to forskellige slags værktøjer tilgængelige. Du kan have et værktøj, der er helt dedikeret til exit-popups, og værktøjer, der tilbyder exit-intention-popups som en del af et større værktøjskit.

Her er et par gode eksempler fra begge kategorier:

# 1. Omnisend

Omnisend er et værktøj, der falder ind i en af ​​sidstnævnte kategorier, og som udsætter popup-popups som en del af et meget større sæt værktøjer og funktioner. Dette betyder dog ikke, at der er mindre kærlighed til funktionen exit-intention, au contraire.

Omnisends popup-popup-popups kan målrettes ved hjælp af deres smarte segmentering, kan tilpasses fuldstændigt og kan filtrere dem, der har valgt ikke at irritere kunderne. Det er bestemt et godt værktøj at prøve, især da det også gør så meget mere.

# 2. OptinMonster

Ligesom Omnisend tilbyder OptinMonsters værktøj popup-popup-popups sammen med andre konverteringsværktøjer. Det er nemt at oprette popups med OptinMonster: de bruger en drag-and-drop-builder, og de leveres med masser af pæne skabeloner, du kan tilpasse. De tilbyder også retargeting på stedet, så du kan målrette den rigtige besked mod den rette person.

# 3. Ninja-pop-ups

Ninja Popups er et andet popup-dedikeret værktøj, der tilbyder en masse eksklusive funktioner. Fra låsing af indhold med popups til A / B Testing af forskellige popups har dette værktøj alt hvad du har brug for for at anvende strategierne i denne artikel.

Det endelige ord


Du kan tænke på popups som en distraherende og irriterende form for markedsføring, men de kan være utroligt effektive, når de bruges korrekt. Disse tip hjælper dig med at implementere popup-popup-popups på hele dit websted og forbedre både kortsigtet salg og langsigtet engagement.

Forfatter Bio


Kate Lynch er en digital marketingblogger, der bruger hele dagen på at skrive kvalitetsblogger. Hun er en lidenskabelig læser og elsker at dele kvalitetsindhold, der er udbredt på nettet med sine venner og tilhængere, og holder et godt øje med de seneste trends og nyheder i disse brancher. Følg hende på twitter @IamKateLynch for flere opdateringer.

Indlægget Afslut pop-ups til WordPress - Den påviste strategi for at øge salget kom først ud på WisdmLabs.