7 måder Flere instruktører drager fordel af LearnDash-administratorer

  Det er svært at køre et Learning Management System. Blandt de mange ting, du skal gøre, at finde tid til at oprette indhold, opbygge en kursusplan, styre studerende, er tilfældigvis de førende udfordringer, som LMS-administratorer står over for selv i dag.

  At overvinde disse forhindringer er et spørgsmål om gennemførelse af de rigtige foranstaltninger. Og et sådant trin er at tilføje instruktører eller kursusforfattere på dit LearnDash-websted.

  Men hvordan kan instruktører hjælpe med at overvinde admin udfordringer? Du er ved at finde ud af det!

  Udfordring nr. 1 - Mangel på tid til at oprette kurser


  Hvis der er en ting, der skiller sig ud, når du administrerer en LearnDash-websted, det er en mangel på tid. Alt lige fra vedligeholdelse af dit WordPress-websted til at skabe kickass-læringsindhold, der kører i studerende, har brug for TID.

  For et voksende træningsinstitut eller et kursusmarked kan du som administrator ikke administrere hver eneste lille smule sammen med at oprette nye kurser, der imødekommer de studerendes behov. Her kan eksterne instruktører eller gæsteforfattere hjælpe.

  Hver instruktør kan medbringe viden og ekspertise til at skabe kurser til forskellige fagspørgsmål; hjælper dig med at frigøre din tid til andre aktiviteter.

  LØSNING: Distribuering af kursusindholdsoprettelse blandt instruktører, der medbringer et niveau af ekspertise.

  Udfordring # 2 - Håndtering af kursusopdatering og styring


  Bortset fra oprettelse af kursus er det en lige så omhyggelig opgave at styre kursusindhold og opdatere det regelmæssigt. Når du har flere kurser, kan opdatering være en aktivitet, der skubbes ned på prioriteringslisten, men som direkte kan påvirke din træningsvirksomhed. Kurser skal dog holdes aktuelle og relevante for at sikre, at studerendes læring og erfaring forbliver upåvirket.

  Ved at tilføje instruktører og give dem mulighed for kursusstyringsansvar, kan du sikre dig, at du altid tilbyder det bedste indhold til studerende.

  LØSNING: Lad instruktører opdatere og administrere kursusindhold, de har oprettet.

  Udfordring # 3 - Evaluering af studerendes præstation


  Quizzer er en vigtig del af kursets indhold. De hjælper os med at evaluere, hvor godt studerende har forstået de begreber, der er forklaret i kurset. Studerendes præstation angiver, hvor godt kurset er, og administratorer kan foretage forbedringer på det grundlag.

  Men flere studerende forsøger muligvis adskillige quizzer på én gang, hvilket gør det næsten umuligt for administratoren at spore studerendes præstation effektivt.

  At have instruktører gør det nemt at downloade evaluering og sporing af elevernes præstation. Instruktører kan se og score quizforsøg foretaget af studerende, der er tilmeldt deres kurser.

  LØSNING: Offload quizevalueringsopgaver til instruktører.

  Udfordring # 4 - Hjælp studerende med at blive bedre med feedback


  Feedback, der gives til studerende, er integreret i læringsprocessen. En-til-en-sessioner eller personaliserede kommentarer kan gavne studerende ud over blot at evaluere quizforsøg. Men feedback kræver engagement og tager tid. Nogle LearnDash-administratorer springer måske over at tilbyde feedback, fordi det simpelthen ikke er muligt at tage timeout for hver eneste studerende.

  Her hjælper det at have flere instruktører. Instruktører kan dele ansvaret for at kommunikere med studerende og tilbyde dem feedback rettidigt. Studerende kan drage fordel af at diskutere direkte med instruktører, der er dygtige til at tilbyde dem hjælp.

  LØSNING: Instruktører ombord til at hjælpe med at rydde de studerendes forespørgsler, give dem feedback og deltage aktivt i fora.

  Udfordring # 5 - Sende studerende rettidige opdateringer


  Der er ofte et scenarie, hvor visse kursusrelaterede ændringer skal kommunikeres med studerende. Med flere kurser og studerende er det et enormt ansvar for administratoren at fortælle studerende om ændringer relateret til kurset.

  Da instruktører har færre kurser og studerende til at styre, kan de få til opgave at kommunikere vigtige meddelelser til studerende.

  LØSNING: Lad instruktører kommunikere med studerende om ændringer relateret til de kurser, de administrerer.

  Udfordring # 6 - Administrering af LearnDash-webstedet


  Nu har instruktører et dedikeret ansvar. Deres fokus er på at skabe indhold, undervise studerende, evaluere dem og styre kursusindhold. De er muligvis ikke involveret i webstedsstyring. Men det er okay. Hvis de tager byrden af ​​selvfølgelig oprettelse og styring væk fra dig, har du tid til effektivt at administrere dit LearnDash-websted.

  Du kan køre rutinemæssig vedligeholdelseskontrol, sikkerhedskopiering, hygiejnefunktioner på webstedet for at sikre, at ting kører godt fra et platformsperspektiv.

  LØSNING: Instruktører hjælper dig med at frigøre tid til at administrere dit LearnDash-websted.

  Udfordring nr. 7 - Marketingkursets indhold og tilbud


  Hvis du er en LearnDash-administrator, der har været i branchen i et stykke tid, ved du vigtigheden af ​​at markedsføre dit websted. Marketing hjælper dig med at tiltrække studerende, får dem til at stole på dit brand og hjælper dig med at vokse din virksomhed.

  Flere instruktører kan opføre sig som din private pool af marketingfolk. De kan hjælpe dig med at sprede ordet om din virksomhed, markedskurser, de opretter på deres sociale kanaler, og aktivt arbejde for at dirigere trafik til dit websted.

  Instruktører kan også være en stor kilde til information; hjælper dig med at udforme emne-specifikke blogindlæg, der er målrettet mod potentielle studerende.

  LØSNING: Kyndige instruktører kan deltage i dit indhold og markedsføringsstrategier på sociale medier og hjælpe dig med at generere trafik.

  Føj instruktører til dit LearnDash uden nogen bekymringer


  På trods af de mange fordele, har du ikke noget at bekymre dig, hvis du stadig er på fodfoden med at tilføje instruktører til dit LearnDash-websted. Du kan problemfrit tilføje instruktører, kursusskabere eller lærere til LearnDash uden at gå på kompromis med webstedets sikkerhed.

  LearnDashs WISDM instruktør rolleudvidelse tager sig af:

  • Begrænsning af instruktørens muligheder til kursusoprettelse, ledelse og evaluering af studerende

  • At give instruktører et dedikeret instrumentbræt til at styre opgaver effektivt

  • Forhindrer instruktører i at kommunikere med indstillinger på dit websted ved ikke at give dem administratorrettigheder

  • Lad instruktører oprette og sælge kurser uden administratorafhængighed

  • Giver dig mulighed for problemfrit at indstille kommissioner til instruktører uden behov for yderligere tilknyttede plugins

  • Giver dig fuld kontrol over det indhold, der oprettes og offentliggøres

  For enhver voksende LearnDash-forretning, Instruktører kan hjælpe dig med at vokse enormt i meget hurtigere tempo og opbygge indhold, der dækker andre ekspertiseområder. Hvis du er enig, skal du fortsætte med at foretage ændringen og fortælle os om det. Hvis du ikke gør det, så lad os vide, hvorfor. Vi vil gerne høre dine tanker uanset hvad!

  Indlægget 7 måder Flere instruktører drager fordel af LearnDash-administratorer optrådte først på WisdmLabs.

  Không có nhận xét nào