7 latterligt enkle måder at forbedre dit hotelwebsted på WordPress

  reservationer-tilgængelighed-woocommerce
  En undersøgelse foretaget af Chadwick Martin Bailey oplyste, at selv om et flertal af rejsende booker et hotel gennem et rejsewebsted, tager 22% af rejsende et kig på hotellets originale websted, inden de træffer en endelig beslutning.

  Oprettelse af et websted er ikke en engangs prøvelse. Du skal holde det løbende opdateret. Efterhånden som din virksomhed udvikler sig, bør det også være dit websted. Når 68% af rejsende booker værelser online, bruger næsten 50% hotellets websted til at foretage reservationen. Det er et enormt antal. Du skal være foran din konkurrence.

  Det er ikke et spørgsmål om blot at få dit websted til at se godt ud. Det er mere end bare at vælge det rigtige tema eller tilføje det rigtige indhold - alt dette er bare fnug. Du har brug for et ekstra skub for at få dit websted til at fungere godt fra kernen. Tipene nedenfor er muligvis ikke enkle, men de er enkle at implementere og er ekstremt effektive. Disse enkle taktikker, som vil hjælpe dig med at forbedre:

  1. Webstedshastighed

  2. Brugererfaring

  3. Rangering af søgemaskiner

  4. Konverteringer


  til dit hotel- eller bookingswebsted på WordPress.

  Er du klar?

  Lad os se!

  # 1 Optimer dit websted - Billederne, databasen, koden, alt


  Din hjemmeside er som en menneskelig krop. Du er nødt til at holde det magert for at holde det hurtigt. Indhold- i form af tekst - er som protein. Det tilføjer strøm til dit websted. Images- er som kulhydrater. Du har også brug for dem. Men en obelastning af tunge billeder kan blive fedt. Det kan gøre dit websted langsomt og træg. Dårlig kode- er som dårligt kolesterol. Tingene viser sig ikke godt, hvis der er en dårlig kode. Du er nødt til at slippe af med det snart.

  Skær ned fedtet!


  Den enkleste måde at holde dit websted i kontrol er at optimere det! Når det kommer til billeder eller databasen - skal du bruge en optimeringsteknik eller et optimeringsplugin. Der er flere WordPress-plugins tilgængelige for at kontrollere kodekvaliteten også.

  Billedoptimering

  Billedoptimering


  Hos WisdmLabs bruger vi Kraken.io for at optimere vores billeder. Alternativt, hvis du leder efter et plugin, kan du bruge EWWW Image Optimizer eller Optimus.io. Hvis du ønsker at udforske optimering af billeder i detaljer, kan du læse 'Sådan optimeres billeder for at fremskynde sidelastning i WordPress’.

  Databaseoptimering

  Din database indeholder oplysninger tilføjet af dig eller dine plugins. Over tid kan der samles en masse information i din database, hvilket gør databasen tung. Du kan bruge RVG Optimer databaseplugin eller følg disse enkle trin nævnt i 'Sådan ryddes op og optimeres din WordPress-database‘, For at fjerne unødvendige data.

  Kodeoptimering

  Nu ved jeg, det kan være en smule vanskeligt at optimere din kode. Især hvis du ikke ved noget om det. Så rol ikke. Jeg vil ikke bede dig om at foretage ændringer i PHP. Du kan konsultere en professionel for det samme. Men her er et simpelt tip, du kan følge, når du vælger et plugin til dit websted. For at evaluere, om plugin indeholder dårligt skrevet kode, kan anmeldelser muligvis hjælpe, men til at evaluere det selv, kan du bruge P3 Profiler-plugin.

  # 2 Lad dem ikke vente - Brug et indholdsleveringsnetværk til at forbedre siderets hastighed


  Hvis du kender CDN, ved du, at jeg taler om billeder igen! Billeder er en vigtig del af ethvert hotelwebsted. Og når der er mange af dem, kan de bremse dit websted. Optimering kan reducere størrelsen på websiden. Men for at fremskynde responstiden, har du brug for et CDN.

  Et Content Delivery Network (CDN) er en samling servere på forskellige geografiske placeringer. Det bruges til at fodre indhold effektivt, når der fremsættes en anmodning. Et CDN kan bruges til at gemme og levere billeder i høj kvalitet for at reducere sideindlæsningstiden.

  # 3 Gør det enkelt for kunder - Brug en klar og indlysende søgemulighed


  søg-option-Airbnb

  Hvad er den ene ting, der er fælles på alle populære hotelbookingsider? En søgemulighed du ikke kan gå glip af! Disse websteder gør tingene enkle for deres kunder ved at give dem præcist det, de leder efter.

  Det burde du også.

  For ethvert reservationswebsted er et søgefilter vigtigt. Det er valgmuligheden for besøgende, der ønsker at booke et værelse. Hvis du nu bruger et plugin som WooCommerce Bookings på dit websted, giver det ikke i sig selv avancerede søgemuligheder. I dette tilfælde hjælper et add-on plugin. F.eks WooCommerce Bookings Tilgængelighedssøgnings widget der kun viser de tilgængelige slots eller værelser på anmodede datoer.

  Du kan endda gå et skridt videre og anbefale passende indstillinger til dine brugere med et 'Spørgeskema baseret søgefilter’.

  # 4 Hjælp kunder med at tage beslutningen - Giv brugeranmeldelser og vurderinger


  Kundeanmeldelser påvirker den besøgende. Statistikken siger, at 38% af brugerne henviser til kundeanmeldelser for at tage en beslutning. Så hvis du gør alt for at gøre kunderne glade, og de skriver om det, skal du få disse anmeldelser vist på dit websted. Hvis de viser dem på TripAdvisor, skal du bruge TripAdvisor widget at importere deres anmeldelser på dit websted.

  # 5 Gå ikke bagefter - Søgemaskineoptimering ved at tilføje Metatags


  Har du hørt om metakoder?

  Ingen?

  Okay. Jeg stiller et andet spørgsmål.

  Har du hørt om rige uddrag?

  Ingen?

  Ikke et problem.

  Har du set stjernevurderinger vist under en søgeresultatstitel?

  rich snippets-wordpress-side

  Et eksempel på rige uddrag  Ja!! ?

  Så disse stjerneklassifikationer, a.k.a rige uddrag, vises af søgemaskiner som Google, når der gives oplysninger i form af metatags. Hvis du for eksempel gør Google opmærksom på de vurderinger, dit hotel har modtaget ved hjælp af metatags, vil Google vise disse oplysninger til en søger ved hjælp af rige uddrag.

  Faktisk værdsætter søgemaskiner information tilføjet som metatags, fordi de giver et overblik over siden og dermed gør det lettere for brugerne at finde, hvad de leder efter.

  For et hotelwebsted, Logi Business Schema kan give dig detaljer om metataggene, der kan føjes til en webside. For information om, hvordan du tilføjer metatags til dit WordPress-websted, kan artiklen 'Sådan vises rige uddrag til dit WordPress-websted'Er et klik værd.

  # 6 Gå ikke glip af kunder - Gør dit websted til mobil klar


  mobil-første


  70% af rejsende henvender sig til deres smartphones for rejseforskning. Hvis dit websted ikke er klar til mobil, mister du en chance for at lukke mere salg.

  Hvis du har ressourcerne til det, skal du bestemt overveje at gå 'mobil-først'. En midlertidig løsning kan være implimenterende 'responsive' layout.

  At gøre et websted mobilt klar eller snarere lydhør, betyder at finpusse stylingen, så dit hotelwebsted vises problemfrit på tværs af mobile enheder. Dette kan opnås ved at bruge et lydhørt tema eller bruge et plugin-lignende WPtouch Mobile.

  Et responsivt websted vil også blive anerkendt af Google og vil have en positiv indflydelse på din placering af søgemaskinerne.

  # 7 Opgrader dit hotelwebsted - Sørg for, at det har alle de nødvendige funktioner


  Hvis der er en ting at trække fra de ovennævnte punkter, er det, at de 'tilsyneladende ubetydelige' elementer på dit websted spiller en ekstremt betydelig rolle i at maksimere dit ROI. På den note noterer jeg et par funktioner, der bestemt skal være en del af dit hotelbookingswebsted (hvis de ikke allerede er det).

  Google Maps-integration


  Kort placering søgning


  Dette hjælper ikke kun dine gæster med at finde dit hotel nemt, men det hjælper dig med at få adgang til et helt nyt publikum, der sandsynligvis ikke engang søgte efter dig i første omgang. Når en bruger søger efter et hotel på et bestemt sted, viser Google dig automatisk som en af ​​indstillingerne.

  Som jeg nævnte tidligere, jo mere information Google har om dig, jo bedre. Det viser din fysiske adresse, telefonnummer, anmeldelser givet af folk og meget mere information, der hjælper med at bringe dit hotel på toppen af ​​søgeresultaterne.

  Smart Live Chat Support


  avanceret kursusleder learndash


  Hvert andet forretningswebsted, du støder på, har en 'ChatBot' eller en 'Live Chat' mulighed nederst på deres skærm. Formålet bag det er enkelt - gør det ekstremt let for dine kundeemner at komme i kontakt med dig.

  Og det er det, vi sigter mod her, ikke? For at forbedre din brugers oplevelse og dermed maksimere konverteringer. Du kan nemt ombord værktøjer som sprød og Zendesk for at aktivere denne funktionalitet.

  Intuitiv kortlægning af websteder


  Det første trin her er at forstå, at 'site mapping' ikke er det samme som 'intuitive site mapping'. Det er ekstremt kritisk, at du sørger for, at dine brugere er i stand til det intuitivt find hvad de leder efter på dit hotelwebsted.

  Det er ingen hemmelighed, at når det kommer til hotelbookinger, evaluerer folk flere indstillinger, inden de nulstilles på en. En lille hindring, og de spretter lige til næste bedste mulighed.

  Hvordan ser et websted med en intuitiv kortlægning af sider ud? Her er et eksempel.

  Intuitiv kortlægning af websteder

  Hjemmesiden indeholder nøjagtigt, hvad potentielle gæster vil se. Grænsefladen er ren og raffineret. Teksten er minimal og til det punkt, og karrusellen med hotelbilleder er tiltalende. På få sekunder ved rejsende, hvor de har brug for at se efter de oplysninger, de søger, hvorfor de vil booke, og hvordan de gør det.

  Over til dig


  Bortset fra de teknikker, der er nævnt ovenfor, er der flere andre, du kan bruge til at forbedre dit hotel- eller bookingswebsted på WordPress. Men det er alt, hvad jeg har for dig i dag.

  Gulvet er åbent for dine forslag nu. Så skriv under alle omstændigheder dem til mig ved hjælp af kommentarafsnittet nedenfor. Og lad mig vide dine tanker om ovenstående liste og eventuelle spørgsmål. ?

  Indlægget 7 Latterligt enkle måder at forbedre dit hotelwebsted på WordPress optrådte først på WisdmLabs.

  Không có nhận xét nào